Kad ste zadnji put bacali papirnate avion u dalj?

Facebook

Prošle su godine zračni prostor iznad Art Parka preplavili papirnati avioni čiji su sletovi, što u dalj što u bliz, pokazali koliko je ovo vrhunski zabavan sport te prvenstveno majstorska vještina.

Pravo je doba godine da ponovimo ovo sportsko natjecanje: još spremniji i u boljoj formi za super nagradu koja čeka pobjednika. Početak novog mjeseca (1.9. ) pravi je dan za pobjedu, a petak kao takav je dan za metak! Toga dana s početkom u 19 sati održat će se natjecanje “Bacanje papirnatih aviončića u dalj – što dalje to bolje“. Najbolji let u daljinu ili barem najljepši u visinu dobro će se nagraditi Pobjednika koji baci papirnati aviončić najdalje nagradit će s dvije avionske karte po izboru za jedan od letova na području Hrvatske.
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je prijaviti se osobnim dolaskom na info pult u Art Park na dan natjecanja 1.9., između 17:00 i 18:30, a prvih 80 koji to učine imaju pravo sudjelovanja. Tada će svaki natjecatelj dobiti papirnati aviončić koji će trebati osobno složiti nakon čega u 19 sati slijedi natjecanje. Više informacija pronađite na samom događaju. 

Komentari

loading...