JOŠ STIGNETE PO KARTE: U Tvornicu dolaze Dropkick Murphys

Facebook

ŠTO? Koncert Dropkick Murphys

KADA? 7. veljače

GDJE? Tvornica

Dropkick Murphys objavili su početkom godine dugoočekivani, deveti studijski album «11 Short Stories Of Pain & Glory».


Novo izdanje prvi put je najavljeno u svibnju prošle godine kad je bend objavio fotografije sa snimanja u El Pasu. Složili su se da je album nemoguće napraviti u rodnom Bostonu, pa su se zaputili u izolirani studio u Teksasu u kojem im je upravo odvojenost od svijeta pomogla da se fokusiraju na nove pjesme. Inspiraciju su pronašli u radu s fondacijom Claddagh koju su osnovali 2009. i koja pomaže ovisnicima i organizacijama koje se bave veteranima i djecom.

“11 Short Stories Of Pain & Glory” satkane su od teških tema poput rastuće epidemije overdosea, fatalnog bombaškog napada na bostonskom maratonu i problema maloljetnika koje je sistem otpisao kao beznadežne. Materijal su do objave predstavila tri singla – “Blood”, obrada klasika “You’ll Never Walk Alone” i “Paying My Way” u kojem su odali priznanje sportu koji utjelovljuje “pain & glory” – hokeju.

Novi album, kao i najveće hitove karijere Dropkicki će donijeti 7. veljače u zagrebačku Tvornicu kulture. Kao predgrupa će nastupiti bostonski hardcore punkeri Slapshot.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 170 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 190 kn.

Komentari