Jedinstven okus iz Medvedgrada: Svratite u Art park i rashladite se ovim genijalnim pivom

FOTO: Domagoj Blažević

Originalna suradnja Pivovare Medvedgrad i projekta Art park.

Prošlogodišnja jedinstvena suradnja Pivovare Medvedgrad i projekta Art park, koja je rezultirala prvim Art park pivom, ove godine dobiva nastavak. Pivo, koje je u međuvremenu postalo i simbolom Art Parka, se vraća kući, u svoju zelenu oazu između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta. Doček Art park piva bit će organiziran ovog petka, 8. lipnja, od 17 sati, uz fantastičan koncert benda Bruna Matić Organic Quartet te ugodno druženje.

Prošle je godine po prvi puta jedan gradski park dobio svoje pivo, dok ove godine to isto Art park pivo stiže obilježeno inovativnom etiketom koju potpisuje umjetnik Boris Bare.

Smisao nove etikete Art park piva je da vas opusti, rastereti i bude vaš najbolji antistres posrednik. Osmislili smo etiketu koja je ujedno i antistres bojanka za odrasle. Dok uživate u ispijanju hladnog vrhunskog piva, uzmete bojice u ruke i iza svakog gutljaja oslikate dio etikete. To je filozofija Art parka koji se stalno nanovo oslikava, mijenja, iznenađuje i živi. Ovo ne bismo izveli bez našeg višegodišnjeg partnera, Pivovare Medvedgrad, s kojim je suradnja već odavno iz poslovne prešla u prijateljsku. Oni podržavaju zanimljive i kreativne projekte tako da smo se savršeno uklopili. izjavio je Bare ovim povodom.

FOTO: Press

S novom etiketom, ali istom – provjereno dobro recepturom, Art park pivo i ove godine stiže kao pitak Vienna lager koji savršeno balansira Vienna slad s češkim Bobekom i njemačkim mandarina Bavaria hmeljem.

Pivovara Medvedgrad stalno nastoji podržavati one koji pomažu, strastveno svojim talentom stvaraju i na kraju promiču bogatu kulturu našeg grada. Art park se savršeno uklapa u taj koncept, a mi smo iznimno sretni što imamo priliku biti dio takve lijepe priče. Povodom toga i ove godine smo skuhali Art park pivo, no u nešto drukčijem izdanju. I ovu etiketu potpisuje Boris Bare, a zamišljena je kao antistres bojanka za odrasle. Nadamo se da će ovakvi i slični projekti biti iz godine u godinu sve više prepoznati od strane naših sugrađana, mi smo tu da se uključimo koliko možemo! rekao je ovim povodom Ivan Nauković, direktor marketinga Pivovare Medvedgrad.

 


Komentari