JEDINSTVEN I NEZABORAVAN SHOW: ‘Tri mudraca’ u Studiju Smijeha

Od kada postojimo na ovoj zemlji, dvije stvari nas najviše fasciniraju: postojanost nadnaravne više sile i ljudska glupost.

Ponukani željom da ih otkrijemo svijetu, okupili smo tri mudraca i stvorili jedinstveni show koji će objasniti ove dvije pojave pomoću magije i komedije.

Svaki od naših mudraca posebni su na svoj način, a udruženi stvoriće ugrijanu atmosferu koja je ravna velikom prasku!

  • Voditelj večeri je Goran Vinčić Vinča.

Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.


  • Aryan se bavi Close Up Magic & Street Magic, a svojim jedinstvenim stilom osvaja publiku po cijeloj regiji i Europi.

On je iluzionist novoga doba koji radi iluzije iz bliza, sa kartama, lopticama, novčićima, sitnim predmetima, predviđanja, čitanjima misli itd. Njegov nastup sastoji se od manjih i većih iluzija, komedije i interakcije sa publikom.

  • Komičar koji pjeva i pjevač koji svira.

Ljudi koji ga ne znaju zovu ga Dugi zbog centimetara ili Žuti zbog Prosinečkog. Na instagramu je gudbajs ili zato što ima dobar bicikl ili zato što ima dobar bass. Zovu ga i Vrba zbog prezimena, a Joža je od vrtića.

Nemojte propustiti ovaj jedinstveni i nezaboravan show!

Upad je 40 kn.

Rezervacije vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete, molimo da to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na [email protected].

Komentari