JEDINSTEVNI ‘JOKE’: Dođite u KSET i poslušajte ovaj jedinstveni sastav

Facebook

ŠTO: Koncert sastava JOKE

KADA: četvrtak 14. srpnja 2016.

GDJE: KSET, Unska 3

Glazbenici i borci za ljudska prava, prvenstveno slobodu, po DIY načelima šire svoj utjecaj međunarodnim djelovanjem kojim ne prestaju razvijati svoj autentični crossover prepun raznovrsnih utjecaja. Soukous, afrobeat, hip-hop i reggae su sastojci njihovog “muzičkog koktela”. Ipak, JOKE je prije svega funk i rock’n’roll sastav s britkom porukom koja iskazuje zabrinutost, pa čak i zgađenost , a koja pritom nije moralistička. Iskustvo koje nam njihovi nastupi donose možemo usporediti sa sljubljivanjem Balkana i Afrike. Njihova glazba nastaje na putovanjima i turnejama pa su tako surađivali i s nama poznatim regionalnim glazbenicima poput Nenada Kovačića (Antenat), Yuria (St!llness) i MC Chakke. Iza sebe imaju šest albuma, a zadnji naziva „Lavoblaster“ snimljen je u Ouagadougou, Burkini Faso.

Uvijek zanimljivoj i pozitivno nabijenoj svirci JOKE-a pridružit će se jednako zanimljiva i pozitivna domaća ekipa koju ćete lako sresti na ulici ili u klubovima, a nećete se iznenaditi sretnete li ih na nekom brežuljku ili na plaži. Zagrebački jeboTon ansambl smjestit ćemo u separe, na šank ili galeriju jer im je KSET-ov stage rijetko kad dovoljan.

Kolektiv bendova (Antidepresiv, Bogereverl, Lobotomija, Peglica i Komandos, Porto Morto,Trophy Jump, Druker, Hren, Prazna, Lepinja, Spremište) djeluje kao akustični ansambl, a sami za svoje svirke poručuju: „Očekujte osmijeh na licu i toplinu u srcu. Ukoliko posjedujete noge, ponesite ih sa sobom jer će vam trebati za tancanje. Sve vas volimo, jeboTon.“

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kn možete pronaći u KSET-u radnim danom od 9:00 do 16:00 sati. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 35 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).


Komentari