Jedan od najpopularnijih zagrebačkih bendova stiže u Tvornicu kulture: Požurite po ulaznice!

Facebook/Kawaasaki 3p

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj. 

Kawasaki 3P – “Kak si, pa tak”

Miljenici zagrebačke publike Kawasaki 3P bend su koji postoji već 25 godina, a i dalje je jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom. 

Ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a, a četvrt stoljeća staža izrodio je neke od najvećih hitova karijere koji su ih učinili jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja. U Tvornici će se slušati sve od “Antonije”, “Puta madre” i “3 Problema” preko “Snifa san glu”, “Niskarastaman” i “Kristin” do “Kak si, pa tak”, “Ni da ni ne” i “Loš, zao”.

Kawasaki 3P – “Ni da ni ne”

Antologijski debi “Kawasaki 3P”, megauspješni“Idu Bugari” i bestseller “Goli zbog pasa” albumi su i ključni momenti karijere, a svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje ”25 godina x Teatra &TD” kojim su proslavili 25. rođendan. Nastalo prilikom dvostrukog rođendanskog koncerta u kazalištu Teatar &td, izdanje sadrži 12 pjesama i 22 videa. Kawasaki 3P tako su još jednom dokazali da ne podbacuju uživo i spremni su za još puno kilometraža i staža, a bend koji s punim pravom slovi za jedan od najautentičnijih na regionalnog sceni donosi svoju energiju u Tvornicu 28. rujna.

Kawasaki 3P – “3Problema”

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po 70 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn. 

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • www.entrio.hr


Komentari