Izvorni okusi, zamamni mirisi i raznolike teksture na Rokovom perivoju: Gastronomski doživljaj koji ne želite propustiti

Ne odgađajte užitak… Odvojite 5 minuta za sebe i uživajte! – moto je ovo iza kojeg se kriju pravi gastro čarobnjaci, a koji su svu svoju kreativnost, inspiraciju i kulinarske vještine pretočili u ukusna jela te poslužili posjetiteljima prvog Staropramen Unplugged Experience Piknika. Nakon uzbudljivog prvog vikenda u čarobnom prostoru Likovne Akademije, sljedeća stanica je Rokov perivoj koji će, od 25. do 27. svibnja, ponovno ispričati priču koja povezuje vrhunsku glazbu, pravi vizualni užitak te originalne i slasne zalogaje gastronomskog koncepta “5 do“12“.

Vođeni osnovnom idejom – da svim svojim posjetiteljima, ljubiteljima hrane i gurmanima, ponudi izvorni gastronomski doživljaj, temeljen isključivo na svježoj i kvalitetnoj namirnici u prvome planu, za sve one koji znaju, barem na trenutak, zastati i odvojiti vrijeme za sebe i jednostavno – uživati! Gastronomski koncept “5 do 12” predstavlja menu koji je oduševio posjetitelje prvog vikenda, a koji će se moći isprobati i na Rokovom perivoju. Najjednostavnije rečeno, to je menu ispunjen izvornim okusima, zamamnim mirisima i raznolikim teksturama koji će se idealno sljubiti sa Staropramen pivom i “Unplugged experience” porukom.

Ljubitelje mesa razveselit će posebno pripremljeni slasni burgeri NOM NOM Burgeri by KIKI MATO koji su rađeni od prvoklasne junetine iz domaćeg uzgoja u slasnim pecivima s originalnim umacima i svježe rezanim salatama s domaćih OPG-ova. DAILY SPECIAL Burgeri by KIKI MATO s posebnim homemade umacima i svakoga dana drugačijim slasnim dodacima, uz koje će doživljaj ovih burgera biti doista poseban.

Za sve poklonike vegetarijanske hrane tu je njegovo veličanstvo humus!  VEGE HRSKAVIH PET ime je jela upotpunjenog namazom od slanutka, a riječ o najpoznatijem specijalitetu Bliskog istoka. Svaki recept ima neke svoje “tajne” sastojke, a ovi su ukusni zalogaji ispunjeni domaćim tahini i originalnim libanonskim začinima. Kakvog su okusa delikates čvarci i hrskave tortilje upotpunjene “šarenim” umacima, također će se uskoro moći provjeriti na najnovijoj piknik lokaciji.


Komentari