IZLOŽBA MAZNIH LJUBIMACA: Više od 200 najljepših europskih mački u Westgateu

Ne propustite zanimljivu izložbu najljepših mačaka.

Čak 207 mačaka 19 pasmina, od kojih su mnoge sudjelovale na nedavnoj Svjetskoj izložbi u Beču, imaju prilike vidjeti posjetitelji Westgate Shopping Cityja ovoga vikenda na izložbama koje organizira Savez felinoloških društava Hrvatske.

Zadovoljni će biti ljubitelji dugodlakih, kratkodlakih, ali i bezdlakih mačaka jer će biti predstavnici svih pasmina, i to iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Češke, Njemačke, Bugarske i Grčke.

Mnoge od njih uspješno su se natjecale na Svjetskoj izložbi mačaka održanoj prije 3 tjedna u Beču. Među prijavljenima je i bengalski mačak Tajfun koji se pojavljuje u novom spotu Maje Šuput, a koji je prema glasovima posjetitelja proglašen najljepšom mačkom na ovogodišnjim izložbama u organizaciji hrvatskog Saveza.

Izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju, a najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.


Komentari