Istražili smo što večeras pogledati u zagrebačkim kinima

Instagram: Kino Europa

Predivan sunčani dan potjerao nas je iz kuće, no čim sunce zađe vrijeme za grijanje u stanu. Ili kinu. Otkrijte što večeras igra u kinima…

Kino je popularna destinacija za vikend kada s prijateljima ili najbližima odlazimo zajedno na film. Ritual koji najviše volimo uključuje odabir filma, kupovinu ulaznica i najveću porciju kokica. Istražili smo što se večeras nudi u zagrebačkim kinima, a raspored je vrlo raznovrstan i zadovoljit će ukus svakog filmofila.

Kino Europa 

Omiljeno kino u centru Zagreba u svoje dvije dvorane nudi po tri filma. Prvi film Kralj i ptica kreće s prikazivanjem u 16:30, a radi se o francuskom animiranom filmu. Nakon toga u 18:30 slijedi dječji češki film Neparožderi, a u 20:30 na repertoaru je Anđeo Gospodnji 2, češki hit film koji u središte radnje stavlja božićnu bajku. U dvorani Müller u 17:00 igra Pat i mat na filmu poznatiji kao A je to koje smo obožavali gledati u djetinjstvu. Za ljubitelje psiholoških drama u 19:00 je na rasporedu film Prezir redatelja Jean-Luc Godarda. U 21:00 igra Druga strana nade, njemački film koji isprepliće dvije priče.

neparozderi

Kino Tuškanac 

U 20:30 možete pogledati film Prezir redatelja Jean-Luc Godarda s Brigitte Bardot u glavnoj ulozi. Paul je mladi scenarist koji radi na ekranizaciji Homerove Odiseje u režiji Fritza Langa. Angažirao ga je američki producent Jeremy Prokosch da prepravi Langov scenarij jer želi komercijalnu, a ne umjetničku interpretaciju. Paul je oženjen s Camille, koja mu počne zamjerati što je zanemaruje dok je Prokosch pokušava šarmirati. Fritz Lang tumači samog sebe, a Godard njegova asistenta.

Kino Grič 

Kino grič u 17:00 sati nudi francusku animiranu pustolovnu komediju Avril i neobični svijet, u 19:00 je na rasporedu fantastičan Ja: Daniel Blake kojeg svakako preporučujemo pogledati, a u 21:00 film o trenutno najaktualnijem Hrvatu – Ivici Todoriću. Riječ je o filmu Gazda. 

db4

Kaptol Boutique Cinema 

U 19:05 i u 22:20 prikazuje se film Snjegović koji je neki dan prikazan premijerno, a snimljen je prema krimiću popularnog Jo Nesboa. Ovaj dramatični triler prava je poslastica za sve koji vole akciju, a glavne uloge su preuzeli Michael Fassbender i Rebecca Ferguson. Film koji su pohvalili svi koji su ga pogledali sigurno je Blade Runner 2049 snimljen 30 godina nakon prvog nastavka. Ryan GoslingHarrison FordJared LetoRobin Wright su svoje uloge odradili sjajno. 

maxresdefault

Hrvatska komedija Lavina redatelja Stanislava Tomića prati život jednog Franje koji je nestao u lavini. Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri. Kada se Franjo vrati iz mrtvih kako bi objavio obitelji da je postao homoseksualac to izazove lavinu neočekivanih događaja. Na rasporedu danas u 17:30. u 19:00 prekrasan film Victoria i Abdul snimljen je po istinitoj priči za vrijeme kraljevanja kraljice Victorije, koja je vladala Ujedinjenim Kraljevstvom 63 godine, od 1837. godine do svoje smrti. Judi DenchAli FazalAdeel AkhtarSimon CallowMichael GambonEddie Izzard samo su neki od glumaca u filmu koji se večeras prikazuje u 19:00. 

Požurite, još uvijek stignete uloviti svoje sjedalo i opustiti se za kraj još jednog vikenda.

 


Komentari