Iskušajte svoje znanje na kvizu KOZa u Metropolis klubu

Foto: Facebook/ KOZa

U nedjelju, 21. listopada, s početkom u 19:15 sati u prostoru Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10, Zagreb) odigrat ćemo novu verziju najpopularnije tematske KOZe dosad: Film & TV Superkviz.

Opušten, zabavan, raznovrstan kviz od dva i pol sata vodit će majstor ceremonije i pasionirani obožavatelj Strasti Goran Vugrinec Goc. Za vas smo pripremili brdo zanimljivih pitanja raspoređenih u pet-šest šarenih kategorija. Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe (ako vas je više, možete igrati, ali ne smijete u finale), ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a najbolje i najsretnije ekipe očekuju bogate nagrade koje su pripremili naši dragi sponzori. Primjerice, najbolja ekipa moći će se lijepo počastiti u restoranu BrewBites, a to je samo vrh ledenjaka, kako bi primijetili Rose i Jack.

PRIJAVI EKIPU NA FILM & TV SUPERKVIZ!
http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/

Prva kategorija, Uvod u anatomiju, donosi 20 pitanja iz svih mogućih područja filmsko-televizijske umjetnosti i zabave. Bit će tu klasika, blesavih američkih komedija, francuskih artsy filmova, filmskih postera, uvodnih pjesama serija, neočekivanih gaža poznatih glumica i glumaca, raznoraznih afera iz privatnog života Holivuđana, animiranih filmova, Cartoon Networka, a više nego vrlo vjerojatno bit će i koje pitanje o La usurpadori.

Druga kategorija zove se Parkovi i rekreacije: ekipama će biti ponuđene četiri teme iz filmsko-televizijskog svijeta, a sretnici koje Goc izvuče iz šešira moći će odabrati dvije kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana.


Treća kategorija zove se 15 razloga zašto te mrzim, a predstavlja “A, B ili C” pitanja formulirana u obliku tri različite fotografije od kojih će samo jedna skrivati točan odgovor.

Četvrta kategorija, Izgubljeni u prijevodu, audiovizualna je rubrika koja od ekipa traži istovremenu analizu slike, zvuka i teksta.

Posebno se veselimo premijeri jedne sasvim nove kategorije koju smo osmislili: Plimni val tražit će od ekipa bistre umove, oštar sluh i solidnu sposobnost nošenja s pritiskom. Više o ovoj kategoriji na samome kvizu.

Dvije najbolje ekipe snage će odmjeriti u finalu pod nazivom Igra prijestolja: serijom brzopoteznog rešetanja na pozornici otkrit ćemo nove pobjednike KOZinog Film & TV Superkviz!a.

Moguće su, jasno, manje izmjene u strukturi kviza. Možda ubacimo još koju potpuno novu kategoriju, tko to zna. Vidimo se u nedjelju oko 19!

Komentari

loading...
-->