INTERAKTIVNA TRIBINA U OKVIRU PROJEKTA: ‘Mladi žele raditi u Hrvatskoj, a ne u Minhenu’

Tema tribine su mogućnosti zapošljavanja mladih.

CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje 11. studenog 2016. godine u prostoru Kuća ljudskih prava Zagreb / Human Rights House Zagreb u 18:30 sati organizira interaktivnu tribinu na temu “Mladi žele raditi u Hrvatskoj, a ne u Minhenu” u okviru projekta “Mlade žene žele raditi” kojeg financiraju Grad Zagreb i Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah kroz Kreativni fond mladih UZGON

Tema tribine su mogućnosti zapošljavanja mladih, a posebice mladih NEET žena u dobi od 20 do 30 godina koje nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja, te radnička prava mladih.

>>>MARŠ MLADIH ZA RADNIČKA PRAVA: Pridružite im se za bolju budućnost i borbu protiv siromaštva

Kao izlagači/ce na tribini sudjelovat će predstavnici/e Mreža mladih Hrvatske – Croatian Youth Network i inicijative Za rad spremne, a kao izlagači/ce pozvani su i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za obrazovanje, kulturu i sport, odjel za mlade Grada Zagreba, te Savjet mladih Grada Zagreba. U raspravi će sudjelovati i polaznice Klubova za zapošljavanje NEET mladih žena koje je organizirala CESI tijekom listopada.

Za vrijeme trajanja tribine sudionicima će biti dostupna Lista želja na koju će moći upisati neku od svojih želja vezano uz zapošljavanje, rad i radnička prava.

Dođite i zapišite svoju želju!

Komentari

loading...