Inter-Net organizira jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka

191

Saznajte sve o modernoj serverskoj tehnologiji – Cisco UCS blade serveri

Tvrtka Inter-Net, koja svoje informatičke usluge i potporu korisnicima pruža više od 25 godina, 12. travnja u Zagrebu organizira besplatnu jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka. Edukacija je namijenjena svim srednjim i velikim tvrtkama koje žele izgraditi, modernizirati ili proširiti postojeći datacentar s modernim serverskim tehnologijama temeljenim na Cisco UCS blade serverskom sustavu. Posjetitelji će moći poslušati nekoliko predavanja na temu nove moderne serverske tehnologije Cisco UCS blade i informirati se o zaštiti podataka u modernom datacentru.

Edukacija koja s registracijama kreće od 9:30h, službeno počinje u 10 sati na adresi Capraška 6 u Zagrebu. Cijela edukacija je besplatna, a održat će se kroz tri seta predavanja. Prvi set uključuje predavanje Cisco HyperFlex koje će održati Pero Gvozdenica (Cisco). U svojem predavanju proći će kroz arhitekturu i mogućnosti sustava, primjer uspješnih korisničkih projekata te prijedloge kako identificirati potrebe i pomoći organizaciji da postane agilnija, učinkovitija i prilagođenija te kako se HCI sustav uklapa u cjelokupnu strategiju razvoja njihove organizacije i IT sustava. Drugi dio edukacije održat će Nebojša Mitrić(Inter-Net) koji će objasniti kako je tvrtka Inter-Net implementirala sustav temeljen na Cisco HyperFlex-u u kompaniju s preko 1500 zaposlenih i 170 lokacija u visoko dostupnom načinu rada. Na predavanju će se pokazati prednosti takvog sustava, koji su koraci implementacije i dobiveni benefiti, te kako skalirati sustav da bude primjenjiv srednjim do velikim tvrtkama. Na kraju, zadnji dio edukacije uključivat će predavanje na temu Veeam zaštita podataka u modernom datacentru kojeg će održati Nikola Blažinčić(Inter-Net).

Jednodnevna edukcija pružit će uvid u najnovije trendove u izgradnji datacentarazaštiti podataka, a polaznici će saznati kako je moguće pojedine probleme riješiti u praksi.

Internet adresa za prijavu na edukaciju: https://prijave.inter-net.hr/

####

Vrijeme i mjesto održavanja edukacije: 12.4.2018. u 10 sati u konferencijskoj dvorani – Capraška 6, VIII. kat, Zagreb. Edukacija je besplatna, a za sudjelovanje potrebno je registrirati se na linku https://prijave.inter-net.hr/. Broj mjesta je ograničen.