HURA! I ove godine imate priliku pridružiti se humanitarnom događaju za oboljele od autizma

Drugu godinu za redom poznate hrvatske pjevačice i pjevači, glumice i glumci, novinarke i novinari, uz poduzetnice i poduzetnike, studentice i studente zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta okušat će svoje sportsko umijeće u njima nepoznatom sportu – ove godine bubble nogometu, te ukrižati natjecateljske strasti u međusobnim duelima kako bi za djecu s poteškoćama iz autističnog spektra nabavili vrijedna specijalizirana komunikacijska pomagala, uz pripadajući software koji će im olakšati svakodnevni život.

I ovogodišnji HURA! sportski sraz organiziraju pokretači HURA!-e, tvrtke Metroteka i Implementacija snova iz Zagreba, a ove godine i uz potporu Centra za autizam i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Na samom eventu će se održati turnir u BUBBLE nogometu a  trener Virtualnom Ženskom Poduzetničkom centru  je naš jedan jedini Ćiro Blažević, te vjerujemo da uz vašu svestranu navijačku pomoć možemo skupiti puno novaca za nabavku komunikacijskih pomagala i programa za djecu – štićenike zagrebačkog Centra za autizam, ali i pokazati koliko dobro poduzetnice znaju i mogu igrati nogomet, a ne samo privređivati na realnom tržištu. Svaka kupljena ulaznica gledatelja ulazi u bubanj za izvlačenje u tomboli. Mnogo sponzora je doniralo različite nagrade koje će se izvlačiti u sklopu tombole na kraju turnira.

igraci - HURA 2016

Ageness Beauty Institut  donira 10 beauty paketa koji se sastoje od:

– ELEMIS 30 min EVENT TRETMAN LICA

– Konzultacija i dijagnostika lica

– 2 Elemis putna pakiranja proizvoda za lice ili tijelo

Želja pokretača i organizatora je ovim humanitarno-sportskim događajem prije svega povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam za što boljim uključivanjem u zajednicu kroz nabavku specijaliziranih komunikatora i tablet uređaja kao sredstava alternativne komunikacije pomoću kojih bi bilo omogućeno komunicirati, ali i prevenirati pojavu nepoželjnih ponašanja. Dođite i podržite HURA! 2017. – humanitarni bubble nogomet turnir „poznatih“ za nabavku komunikacijskih sredstava djeci iz autističnog spektra u Centru za autizam Zagreb koji će se održati u subotu, 30. rujna 2017. od 10:00 – 13:00 sati  u prostorima NC Šalata , Avenija Dubrovnik 15, Velesajam – Paviljon 1, Zagreb. Ulaz je iz ulice Radoslava Cimermana.

 

Komentari