HUMANITARNI STAND UP: Smijehom do pomoći sirotištu!

Kolajna ljubavi

Udruga “Kolajna ljubavi” u suradnji sa Studijem smijeha 25.03. u 20h organizira humanitarni stand up show „Kad smijeh spašava“. Svrha stand up-a je prikupiti sredstva za nadogradnju sirotišta sv. Ante u Tanzaniji, a održava se u prostoru Studentskog centra Stjepan Radić u Kinu Forum, na Jarunskoj 2, Zagreb. Sirotište je Kolajna ljubavi sagradila 2010. godine u siromašnoj državi Tanzaniji i od tada se financira novcem od donacija i konstantno nadograđuje zbog poboljšanja uvjeta boravka djece, ali i zbog sve većeg broja djece koja se u njemu nalaze.

 

Kolajna ljubavi

Tri odlična komičara iz Studija smijeha – Tin Sedlar, Marko Dejanović i Goran Vinčić – odlučili su podržati Kolajnin rad i nastupiti na ovom showu na kojem će izvesti svoj „Best of“ repertoar. Svakako nam se pridružite i postanite dio Kolajnine priče u kojoj smijeh spašava! 

Uz to što ćete se nasmijati do suza, dolaskom na ovaj humanitarni događaj mijenjate živote afričke siročadi. Ulaz se ne naplaćuje, a svojim dolaskom i donacijom u iznosu koji ste voljni izdvojiti omogućit ćete nadogradnju sirotišta da što veći broj djece bez roditelja dobije krov nad glavom i život kakav svako dijete zaslužuje.

 “Sirotište sv. Ante trenutno je dom za 52 djece siročadi, a naši kapaciteti su predviđeni za samo 40 mališana. Svako pojedino dijete ima tragičnu sudbinu, a uz dovoljno težak život bez roditeljske skrbi u najsiromašnijem gradu Tanzanije, Songei, svakodnevne su redukcije vode i struje. Ići u školu za tako siromašnu djecu je pravi luksuz. Zato su mnogi naši mali prijatelji dosad morali zadaću pisati uz svijeće, ako bi si ih mogli priuštiti. Za djecu se sada brinu dvije časne sestre Afrikanke i brojni volonteri iz Hrvatske, a svi troškovi sirotišta pokrivaju se uz pomoć donacija. Ne možemo zamisliti da naša vrata ne budu otvorena najranjivijima zbog manjka kapaciteta.” pojasnila je Antonia Rukavina iz Kolajne ljubavi.

Svaka i minimalna donacija za djecu može značiti krov nad glavom. Donacije se zaprimaju na:

Udruga “Kolajna ljubavi” K.Branimira 3, Imotski

IBAN: HR6723400091110344443

(SWIFT CODE: PBZGHR2X za inozemne uplate)

Opis plaćanja: Sirotište

Kako bi omogućili potrebnu nadogradnju sirotišta udruga Kolajna ljubavi priprema brojna zanimljiva događanja poput Večeri afričke poezije u Sisku, izložbu fotografija “Misija u Tanzaniji” u Dubrovniku, ali i volontersko putopisno predavanje Afrikaniziraj se u Zagrebu. I više nego dovoljno za svačiji ukus, pa se uz simboličnu donaciju zabavite i oplemenite živote djece u Africi.


Komentari