Humanitarni koncert za Lorenu i Ivu: Pomozimo im i pokažimo da Zagreb ima veliko srce

Facebook

U Crkvi Sv. Petra i Pavla u utorak (sutra) u 19,30 sati održat će se humanitarni koncert u sklopu akcije ‘Za naš korak – Lorena i Iva’. Nastupit će Gradski zbor “Franjo pl. Lučić”, Pjevački zbor “Turopoljska zvona”, Vokalni ansambl “Danice”, Vokalisti Sv. Josipa, Zborovi srednje i osnovne Umjetničke škole Franje pl. Lučića, a jednu točku izvest će i solistica Lidia Capković Martinek uz korepeticiju Tibora Naglića.

“Pozivamo sve dobre ljude da svojim prilozima na koncertu pomognu u liječenju dviju djevojčica, Lorene i Ive Rinčić, obje rođene s polineuropatijom, bolešću živaca i mišića koja onemogućava razvoj lokomotornog sustava.

Jedina terapija koja im je dosad pomogla je uz pomoć robota u privatnoj zagrebačkoj poliklinici, te je za nastavak potrebno, za oboje djece, još 390.000 kuna. Jasno je da to nadilazi mogućnosti roditelja i da je potrebna pomoć. Velikogoričani su i dosad pokazali veliko srce i prikupili novac za početak terapije koja se pokazala uspješnom unatoč ne baš optimističnim prognozama liječnika”, poručili su organizatori.

Dokažimo da Zagreb i okolica imaju veliko srce za njih.


Komentari

loading...
-->