HRVATSKA JOŠ JEDNOM DOKAZALA DA IMA VELIKO SRCE: 1,45 milijuna kuna za Zakladu Ana Rukavina

Zaklada Ana Rukavina

Na Trgu bana Josipa Jelačića održan je humanitarni koncert ‘Želim život’ u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV. Koncert je održan u sjećanje na prerano preminulu novinarku Anu Rukavinu koja je svojom borbom protiv leukemije ganula cijelu Hrvatsku. Glazbena večer već tradicionalno ima humanitarnu notu pa je tako tijekom večeri prikupljeno 1.45 milijuna kuna za Zakladu Ana Rukavina.

Atmosferu su tijekom koncerta zagrijavali voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac, a građane su na niskim temperaturama uveseljavali poznati hitovi najvećih domaćih zvijezdi poput Tonija Cetinskog, Psihomodo Popa, Indire Forze, Domenice, Maje Šuput, Željka Bebeka, Detoura, Franke, Begina, Vigora, Zaprešić Boysa, Marka Kutlića, Lidije Bačić i Nives Celzijus.

U pozivnom centru koji je bio smješten u kavani Johann Franck izmjenjivala su se brojna lica domaće javne scene – od pjevača, sportaša sve do političara. Svoj doprinos humanitarnoj akciji od političara dali su između ostalih i Milan Bandić, Davor Bernardić, Andrej Plenković, Anka Mrak Taritaš, Milanka Opačić i Bianca Matković.

U humanitarnoj večeri uživali su i Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić, Tonči Huljić, Janko Popović Volarić, Momčilo Otašević i brojne druge poznate osobe. Akciju je podržala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.


Komentari