House magija u samom srcu Zagreba

Jedan od najpoznatijih lokala u Zagrebu i uživatelj kultnog statusa, StorySupercaffe, započinje s novim programom, ‘MAGIC’, koji će se održavati svake subote od 22 sata u StorySupercaffe basementu, počevši s 11. studenog.

U samom srcu Zagreba, u Preobraženskoj 3 kod Cvjetnog trga, kultni StorySupercaffe u subotu, 11. studenog, postaje dom novom house programu MAGIC. Kao što samo ime govori, MAGIC će, zajedno sa StorySupercaffeom, svim posjetiteljima pružiti magičnu i ultimativnu zabavu uz kvalitetnu house glazbu koju će pomno, svake subote od 22 sata, birati resident DJi s dugogodišnjim iskustvom – Brun Dux i Oberön.

Cilj MAGIC programa je proširiti ponudu kvalitetne klupske glazbe u samom centru grada te kroz moto #FeelTheMagic, oživjeti onu dobro provjerenu magiju stvorenu sinergijom intimnijeg ambijenta ,dobre glazbe i pozitivnih vibracija, baš kao što je nekad i znalo biti u ‘podrumu’ kultnog StorySuppercafea.​

Za samo otvorenje, 11.11. očekuju vas i promotivne cijene pića, vrhunski sound system, atraktivne hostese koje će dodatno zapaliti atmosferu te pokoje magično iznenađenje.

Magičan dvojac Brun Dux i Oberön

Ivan Oberan – Sarajevski DJ i dizajner sa zagrebačkom adresom. Inače Oberön, osnivač Cosmic Vibes-a koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe sa kojima radi zanimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep. Sa kolegom Akuul-om čini dvojac Oberkuul, koji u zadnje vrijeme traži i svoju soničnu adresu i mjesto pod suncem i u drugim smjerovima kao što su house, techno. Od 11.11. resident je programa MAGIC u kojem servira samo magične house melodije!

Bruno Vojvodić – Brun Dux na scenu je ušao organizirajući United Electronic Sound evente koji su bili triger za njegovu odluku da stane za DJ pult i predstavi svoje znanje i glazbenu viziju. Dugogodišnjim radom kao organizator i resident DJ UES-a, uz neka od najvećih svjetskih DJ imena, 2015-e postaje rezident kultnog kluba na Zrću – Kalypso gdje redovito svira na warm up i after večerima nekih od najposjećenijih događanja i festivala otoka Paga (Sonus, Hideout, Barrakud, Elrow, …). Stil kojem teži je eklektičan, prirodan i dinamičan, a njegova upornost i konstantna nadogradnja dovele su ga i do organizacija evenata te nastupa u poznatim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Egg London, XOYO, Lightbox, SO.UK i Gigalum. Od 11.11. organizator je I resident programa MAGIC u kojem servira samo magične house beatove!

 

Brun Dux​

Facebook – https://www.facebook.com/brundux​
Instagram – https://www.instagram.com/brun_dux​
Mixcloud – https://www.mixcloud.com/brundux​

Oberön​

Facebook – https://www.facebook.com/oberan.ivan​
Mixcloud – https://www.mixcloud.com/oberonn/


Komentari