Hip-hop senzacije i tri promocije albuma u Tvornici kulture

Tvornica kulture postaje dom regionalnog repa.

Trostruka promocija novih hip-hop / trap albuma koje potpisuju Triestri, Riđi Riđ i Buntai zakazana je u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 21. travnja 2017.

Tvornica sve više postaje dom, ne samo hrvatskog, već i regionalnog repa, pa se nakon Drito iz Tvornice festivala priča nastavlja s hip-hop / trap koncertima, a uz tri promocije albuma ovo je ujedno i promocija nove supergrupe.

Triestri – promocija “Gram Turizlo” mixtapea

U pauzi između objave novih materijala i albuma, dečki iz High5 i KUKU$ su se okupili oko zajedničkog projekta Triestri, a njihov prvi single “Udari” ujedno je i najavna pjesma s prvog mixtapea “Gram Turizlo”.

Triestri ime je možda novitet u koncertnim aktivnostima, ali članovi bande, cijeli High5 i KUKU$ Klan, su više nego dovoljni razlozi za velika očekivanja od ovog i budućih nastupa i zajedničkih angažmana. Ususret koncertnoj promociji u Tvornici, novi mixtape će se službeno moći poslušati u Klubu 03. ožujka samo od 23:50 do 00:40, nakon čega će biti i dostupan za besplatno skidanje.

YouTube kanal.

  • Riđi Riđ, reper iz High5-a i Triestri bande, objavio je svoje prvo solo izdanje, EP nazvan “Čvarci od marcipana” koje će koncertno promovirati u Tvornici. EP sadrži ukupno osam pjesama i, premda drugačiji od radova u njegovim matičnim bendovima, utvrđuje status jednog od najboljih repera novije generacije. Na izdanju je okupio sjajnu postavu suradnika, a produkciju potpisuju Koolade, Denz, Rinoma, Strapazoot, Miyamoto Musashi i Some1Else, dok je autor naslovnice sjajni Glitchboy2000.

Bandcamp

  • Buntai – promocija “10 000” mixtapea

Zagrebačka trap grupa Buntai, nastala krajem 2015. te je počela djelovati kao “Undead Squad”. Čine ju vokali Tajo i I ¥UNG BUD€ i producent DeepSix, a ono što ističe njihov zvuk na hrvatskoj sceni je intenzivan utjecaj modernije američke “Dirty South” trap scene pomiješane s domaćim i osobnim stilovima. Buntai su do sada uz solo koncert nastupili kao podrška uz High5 i KUKU$, te su ih pratili i na Drito iz Tvornice festivalu. Ovoga puta nastup će biti promocija mixtapea “10 000”.

YouTube kanal.

  • Ulaznice

Ulaznice u su u pretprodaji po 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hr


Komentari