Hip hop majstor i producent Will Smitha, Tine Turner, Mary J. Blige dolazi u Zagreb održati masterclass!

United Pop

Zašto su neke glazbene zvijezde uspješnije od drugih? Je li dovoljan samo dobar glas i stas da opstanete na sceni?

Otkrivamo tko je ‘čovjek iz sjene’ i tko je jednim dijelom zaslužan za uspješne karijere Will Smitha, Gueen Latifah, Puff Daddya, Tine Turner, Mary J. Blige, Method Mana i brojnih durgih.

TKO JE TONY DOFAT?

Tony Dofat svjetski je poznat hip hop majstor i producent koji svoju, ali i glazbenu karijeru drugih, gradi već 25 godina, a 5. lipnja dolazi u Zagreb u klub Pločnik održati masterclass radionicu ”The Science & Art Of Classic Hip Hop”.

Zahvaljujući EMI učilištu i United POP akademiji, ulaz na radionicu koja će se održati u srijedu u 17 sati je besplatan.

U trosatnoj radionici, Dofat će objasniti važnost hip hop produkcije u današnjoj glazbenoj industriji i kreativni proces stvaranje iste. Posebnu pozornost posvetit će stvaranju vlastite baze zvuka te će ovaj vrhunski producent demonstrirati praktične primjere.

…I JOŠ MNOGO TOGA…

Osim što je producent, skladatelj, autor knjiga i izvanredni profesor glazbene produkcije,  u svojoj bogatoj karijeri  osvojio je  dvije Grammy nominacije. Osim toga, njegovih 15 izdanja bila su na Billboardovoj top 10 ljestvici.

Za njegove vještine i talent pročulo se ranih 2000-ih, kada je s P. Diddyem radio U ”Bad Boy Records”, kao član produkcijskog tima ”The Hitmen” i svojim radom pridonio je prodaji 40 milijuna ploča.

Ako još niste sigurni da želite otići i upoznati ovog velikog glazbenika, možda vas ohrabri činjenica da mu ovo nije prvi put da vodi radionice o hip hop kulturi. Od 2010. godine drži predavanja i radionice na različitim fakultetima, a upravo mu je to iskustvo donijelo titulu docenta u medijskoj umjetnosti i audio tehnologiji u Brooklynu.

Svi zainteresirani za radionicu moraju se registrirati putem Eventrbrite linka na Facebook eventu. 

 

 

 


Komentari