U HARD PLACEU: Elvisov rođendanski tulum!

FOTO: gettyimages

U subotu 7. siječnja slavimo 82. Elvisov rođendan uz svirku jedinog hrvatskog Elvisa – Steve Morgansa i njegovog Golden rock banda.

Veliki rockabilly party donijet će bezbroj Elvisovih hitova što sa “gramofonskih ploča” DJ-a, što u izvedbi sjajnog Steve Morgansa i njegovog šesteročlanog banda.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Elvis Aaron Presley (East Tupelo, 8. siječnja 1935. – Memphis, 16. kolovoza 1977), vjerovatno je najpoznatiji rock pjevač svih vremena. Često je nazivan „Kraljem Rock and Rolla“ ili samo „Kraljem“. Još za života legenda i neokrunjeni kralj rock’n’rolla. U javnosti je počeo pjevati sa 13 godina na crkvenim svečanostima i srednjoškolskim priredbama u Memphisu. Sa 18 godina je napustio školu i počeo raditi kao portir u kinu i kao vozač kamiona.

Prvu pjesmu snimio je kao rođendanski dar majci. Prvu ploču snimio je 1954. godine. Njegov uzlet započinje sredinom 50-tih godina hitovima “That s All Right Mama” i “Heartbreak Hotel”, a najuspješnije mu je razdoblje od 1960. do 1975. godine u kojem je izdao 52 ploče i još za života ih prodaje oko 600 milijuna komada! Elvis je još za života postao legenda potukavši sve rekorde: u dvadesetak godina rada objavio je 97 ploča, a na vrhovima top lista proveo je čak 996 tjedana.[/box]


Ove subote u klubu Hard Place sjetit ćete se “Kralja” uz ulaz od 40 kuna, dvostruki happy hour 20-22 kada su sve pive 2 kune jeftinije i Hell Vodka party cijelu noć.

Rođendansko slavlje biti će stvoreno za ples i sjećanje na velikana rock’n’rolla!

Komentari