Gušti su gušti: Alen Vitasović u klubu Sax!

Press

Poznati istarski pjevač najavljuje skori izlazak novog albuma, a u subotu 7. listopada sprema veliki cjelovečernji koncert u zagrebačkom klubu Sax!

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira ovaj multitalentirani glazbenik. U gotovo 25 godina solo karijere izbacio je brojne antologijske hitove kao što su„Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Poznati pjevač je 1997. godine odlukom predsjednika Republike Hrvatske dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi.

Svaki njegov nastup priča je za sebe i glazbeni doživljaj za sve prisutne, a sigurni smo da će tako biti i u subotu u kultnom zagrebačkom klubu, gdje će ga zagrebačka publika ponovno moći čuti uživo.

– Radujem se nastupu u Saxu. Volim tamo pjevati jer uvijek bude puno dobre publike i lijepa atmosfera. Nastupiti ću uz pratnju mog sastava “The Band”. Publika može očekivati veseo nastup, možda i malo rokerskiji nego inače. Repertoar će se sastojati od svih mojih ranijih pjesama, pa sve do najnovijih koje će se naći na mom novom albumu koji izlazi krajem godine. Uz poneku stranu obradu. – izjavio je Alen VItasović uoči koncerta

Ulaznice za koncert Alena Vitasovića mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 45 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 60 kuna.

Ulaznice se kupuju u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba.


Komentari