Good Vibrations ugostit će čak četiri odlična rock benda!

Karte se po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu nabaviti u Dirty Old Shopu i Kavezu/Vintageu, a na dan koncerta koštat će 35 kuna.

Suradnja Good Vibrationsa i riječkog Distune Promotiona donosi u srijedu, 15. ožujka, u Vintage Industrial Bar čak četiri benda – Moskva i The Black Room iz Rijeke, Varaždince Jam Ritual i zagrebački Phaneron. Za dobar rokenrol štimung zadužen će biti DJ Dino.

Moskva je rock bend iz Rijeke osnovan 2011. Bend je klasična rock četvorka – Tamara Dorčić za mikrofonom, Ivan Ujević na bubnju, Kruno Kukuljan na basu i Vladimir Tomić na gitari. Godine 2012. izlazi im prvi album Poligraf, a 2015. drugo studijsko izdanje LOVESEXDISTORTION. U međuvremenu su nastupili na mnogim festivalima u Hrvatskoj i regiji, poput INmusic festivala i student Day festivala, a američki bend Glasvegas izabrao ih je za predgrupu na svom zagrebačkom koncertu u Močvari. U drugoj polovici 2016. snimljen je novi album koji će svoju zagrebačku promociju doživjeti upravo u Vintageu.

The Black Room je riječka rock četvorka nastala 2014. godine Članovi benda su Jakov Katalinić – vokal, gitara, Leo Ventin – gitara, Miljen Sirotić – bas i Ivan Ritoša – bubnjevi. Aktualni album prvijenac In This Town Lies a City izdali su u ožujku 2016, a nakon toga zasvirali su na mnogim festivalima poput INmusica i Indirekta. Ovo će im biti prvi nastup u Vintage Industrial Baru i Good Vibrations programu.

Jam Ritual varaždinska je blues rock četvorka koja je izmamila niz pohvala i kritike i publike izdanim albumom prvijencem Greasebucket. Do sada ih se moglo vidjeti na INmusic festivalu, Špancirfestu, ali i u praktički svim bitnijim zagrebačkim klubovima poput Vintagea, Močvare, KSET-a, Tvornice i Saxa. Od posljednjeg nastupa u Vintageu izdali su singl na hrvatskom Padobran, a u pripremi je drugi koji će izaći ususret ovom nastupu! Bend čine: Toni Tkalec – vokal, gitara, Edvin Derahović – gitara, Karlo Merkaš – bas te Matija Burek – bubanj.

Phaneron alternativni je rock bend koji je nastao krajem 2013. godine kao projekt dvojice prijatelja, Nikole Lugovića (bas, akustična gitara; ex bend Kanis Mater) i Stefana Nožice (vokal; ex bend Penny Lane). U nekoliko mjeseci napravili su dovoljno materijala za prvi akustični EP na engleskom jeziku jednostavno nazvan Memories te su izbacili prvi singl i spot za pjesmu Cold Sharped Knife. Bend je nakon toga upotpunio postavu i početkom ljeta 2016. izbacio EP Live in Sax te nastupio na INmusic festivalu.

Distune Promotion nezavisna je booking i promo organizacija iz Rijeke koja svoje djelovanje prvenstveno bazira na glazbenoj kulturi. Žanrovska neograničenost i otvorenost za eksperimentiranje, gdje je osnovni kriterij odabira suvremenost, inovativnost i kvaliteta, rezultirale su programima:

• Distune vam predstavlja… – serija koncerata domaćih i inozemnih glazbenika.

• Epic Problem – periodični festivali alternativne glazbe.

• Kino Koncert – filmsko-glazbeni program.

• Summer Edition – serija ljetnih glazbenih večeri.

• Impulse Festival – višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture.

Komentari