GOOD VIBRATIONS U VINTAGEU: Metal spektakl koji se ne propušta

Facebook

Ovotjedno izdanje Good Vibrationsa bit će pravi metal spektakl!

Legendarni thrasheri Inciter promovirat će novi album u Vintageu, Violate će uz starije odsvirati i pokoju noviju uspješnicu dok će večer otvoriti heavy ratnici Time Decay. Za DJ pultom i dalje dominira neprikosnoveni Kneža, a početak programa je 30. ožujka u 20:30! Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će koštati 30 kuna.
Za ovu prigodu poznati metal bend INCITER predstavit će svoj četvrti studijski album. Napokon oživljeni stari materijal koji je početkom milenija predstavio bend kao mlade nade
hrvatske scene sada u novom aranžmanu zvuči bolje nego ikada. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, svirali su sa velikim imenima kao što su Lamb Of God, Saxon, Iced Earth, Exodus, Anthrax, Hatebreed, Napalm Death i stekli mnoga priznanja u Hrvatskoj i Europi.
Uz novi album, očekujte presjek pjesama sa svih prijašnjih albuma te pokoju obradu. Dugogodišnji fan i prijatelj Dario Bulatović ovom će se prilikom predstaviti kao novi službeni član benda na bass gitari.

VIOLATE će predstaviti pjesme s nadolazećeg drugog studijskog albuma od kojih su neke već dobro poznate i prihvaćene (Desert storm, Slipped and fell), te debitantskog albuma „Burn the memory“. Svrstavani pod thrash/death žanr u počecima, ovaj kvartet je definitivno razvio svoj zvuk mimo tih kategorija uz utjecaje punk-a, grunge-a i hc-a uz svakako najprisutnije utjecaje bendova kao što su Machine Head, Metallica, Pantera, Death, Anthrax i Sepultura. Burn the memory, Rise, Sick addiction.. Samo su neke od brutalnih numera kojima Violate tjera publiku u mosh pit kaos!

TIME DECAY je heavy metal bend nastao u ožujku 2014. godine u Zagrebu. Trenutnu postavu čine: basist Borna Pozojević, gitaristi Marin Sečanj i Radovan Sević, pjevač Filip Perković te bubnjar Miho Dujnić. U godinu dana postojanja bend je odradio preko 10 nastupa po sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a malo priznanje za kvalitetan rad dolazi od Metalium.blog.hr-a koji demo album Time Decay-a proglašava demo albumom mjeseca (ožujak, 2015.). Od prvog nastupa na Good Vibrationsu momci su izdali i službeni album prvijenac Aeonglass koji je naišao na odobravanje i kritike i publike.

 


Komentari