Glazbeni spektakl uz Kandžiju i Gole žene

FOTO: Saša Huzjak Photography

Kandžija i Gole žene dolaze napraviti pravi glazbeni show u Vintageu 31. ožujka.

Nakon koncerta prije dvije godine u Vintageu i odličnog koncerta u Tvornici prošle godine, ovog puta spektakl vas čeka u Vintage Industrial Baru (Savska 160).

Nastup će se održati u petak, 31. ožujka 2017. s početkom u 20:30 h. Cijena ulaznice je 45 kn u pretprodaji, odnosno 60 kn na dan koncerta.

Ovim je riječima najavljen koncert Kandžije i Golih žena:


Stjepko se zove Kandžija Osjekanović. Poznat i kao Rimokatolik, te kao jedan od naših najvećih domoljuba. Također je i humanist, reper i ljubitelj šilterica te zelenih beretki, kojih posjeduje preko desetak i to u različitim bojama. Dolazi iz Osijeka, a trenutno prebiva u Zagrebu po skupocjenim francuskim stanovima, takozvanim garsonjerama. Završio je osnovnu školu Vladimir Nazor, s odličnim ocjenama, malo neopravdanih i samo dva ukora. Prapradjed je svirao tamburu i harmoniku, dok on ne svira ništa. Trenutno je na postdiplomskom na svemirskim znanostima, na odsjeku poljoprivrednog fakulteta Ima bečku školu, no nikad mu je nisu priznali zbog previsokih ocjena te sumnjivog austrougarskog pečata. Uličnu diplomu posjeduje od svoje 16. godine, te ju uvijek nosi sa sobom, tik pored džepnog izdanja Novog zavjeta. Kao dijete je sa šest godina htio u vojsku no odbili su ga iz neobjašnjivih razloga. Bavi se glazbom od kad zna za sebe, a i prije. Iza sebe ima tri albuma, i jedan live album, znači pet albuma. Tekstove piše sam uz pomoć više sile, kaže da je samo kanal. Sada shvaća zašto su mu govorili oduvijek da će kopati kanale. Kao najveće uzore ističe Ghandija i Massima, dok mnogi stručnjaci kažu da podsjeća na Bana Jelačića. Najdraži selebriti par su mu Ruđer Bošković i Maria Antoaneta. Kao član i glasnik generacija koje su istrpjele ogromne pljačke, ne samo umjetnina nego i medvjeda, kao i ostalih dobara građana, jednako kao i svoji vršnjaci razmišlja o odlasku iz zemlje. Posjeduje kičmu te ima bend imena Gole žene, koji se sastoji od šest odjevenih muškaraca. A to su: Darkan Kingić, Funky G, Divlja Baranja, Midi Cobain, Pips i naravno Toxara. Ti muškarci su pomno odabrani, podaprani, najbolji svirači instrumenata koje je ikada sreo. Na kraju 2015. izašao je njihov prvi album Nema labavo. Afroslavonija 4 life.

U nastavku poslušajte duet s legendarnim rock glazbenikom Goran Baretom.

Komentari