GLAZBENI LONAC: S3NGSI dolaze u Kavez 18. veljače

Facebook/ S3NGSI

ŠTO? Koncert S3NGSA

GDJE? Kavez

KADA? 18. veljače u 20 sati

Još 2006. godine gradom su se proširile misteriozne S3NGS naljepnice. Jedanaest godina kasnije svi znaju tko su S3NGSI, no kako kuhaju i koje su nove recepte naučili pokazat će nam u subotu, 18. veljače u Glazbenom loncu.

Lič, Frankie, mR i Čaka-47, slobodno možemo reći, već su postali veterani mlade alternativne scene. Nakon 11 godina djelovanja na kontu imaju dva EP-a (“Gledam Balkan s Balkona” i “S čim da te lupim?”) i dva albuma (“Moderno trijezan” i “Costa S3ngsia”), a iz njihove kuhinje već se dugo kuha i treći studijski album „Lesi (se vraća krući)“. S3NGSi su u svom prvom desetljeću odradili čak tri nastupa na INmusic festivalu (2007, 2010. i 2014. godine), dva puta su otvarali koncerte Hladnom pivu i jednom nastupali prije Manu Chao-a te pobijedili na prvoj finalnoj večeri prošlogodišnjeg RockOffa.

Žanrovski šareni i neopterećeni (rock, brit pop, yu-punk rock, indie), S3NGS ipak ostaju dosljedni svojem prepoznatljivom zvuku temeljenom na energiji, iskrenosti i spontanosti. S još neobjavljenog trećeg albuma skinuti su singlovi „Ocean“, „Lekcija br.1“, „Samo solarno“ i „Da li će te čekati“, a nastup u sklopu Glazbenog lonca bit će svojevrsna pretpremijera albuma i uvertira u koncertnu promociju krajem ožujka.

Što su nam novoga spremili pune četiri godine nakon posljednjeg albuma vidjet ćemo i čuti u subotu, 18. veljače s početkom u 20 sati.

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Glazbeni lonac se brine kako ne bi ostali gladni odlične glazbe, a Kitchen & Grill PLAC Vintage zadužen je za klopu!


Komentari