Giuliano stiže na veliki studentski tulum

Foto: PR

Splitski pjevač Giuliano Đanić nastupit će na 5. izdanju Sveučilišne brucošijade koja će se, sad već tradicionalno, održati u prostorijama Studentskog centra Zagreb. Njegovom najavom zaokružen je lineup ovog velikog studentskog tuluma zakazanog za 27. listopada.

Giuliano će se na pozornici pridružiti već najavljenim Diktatorima koji su u više navrata punili brojna studentska okupljališta, a koji će posjetitelje vratiti u svijet glazbe 90-ih godina uz koju se, ispostavilo se, rado zabavljaju premda su još bili djeca kada se taj svijet stvarao. Na ukupno tri floora tisuće će studenata zabavljati i Who See, Kuzma &Shaka Zulu, Tamburaški sastav Fini dečki, Jakov Live te DJ Sasha Barthezz.

Vrlo raznolik postav Brucošijade potvrđuje kako Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, koji je organizira zajedno s SC-om, a u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom, uspijeva u nastojanjima da na najbolji mogući način poželi dobrodošlicu novim zagrebačkim brucošima te da se oni, neovisno o glazbenim preferencijama, što prije asimiliraju u studentskom svijetu. Prepoznaju to i stariji studenti koji ovaj event nipošto ne propuštaju.

Premda nas od samog događaja dijeli nešto više od dva tjedna, dio je ulaznica već razgrabljen. Prodaju se po simboličnoj cijeni od 25 kuna u sustavu Entrio.hr i na Entrio prodajnim mjestima u Zagrebu, a ostane li ih – posljednja će dva dana iznos pojedine porasti na 40 kuna.

Dodatne relevantne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu.


Komentari