Gibonni sprema pravi spektakl u zagrebačkoj Areni

FOTO: Facebook

Ne propustite spektakularni koncert legendarnog Gibonnija.

U subotu 21. listopada ove godine hrvatska pjevačka legenda Gibonni prvi će put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a ulaznice su u prodaji od 1. lipnja.

Gibonni je briljantan autor, izniman pjesnik, ali prije svega „čovik“ i muzičar koji, djelujući već više od 30 godina, ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.
Koncert u Areni Zagreb prvi je Gibonnijev nastup u ovoj dvorani. Svi koji su pratili njegov uspjeh, počev od 1991. kada kreće njegova samostalna karijera, preko hitova „Tempera“, „Lipa moja“, „Činim pravu stvar“, „Mirakul“, „Libar“, „Žeđam“, „Oprosti“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Judi, zviri i beštimje“, „Onako, od oka“, „Udica“ pa do aktualnog singla „Bella Figura, Bella Pitura“ znaju da publika s nestrpljenjem očekuje svaki Gibonnijev koncert, i da se uvijek traži karta više.

Rezimirajmo: publika žeđa za novim koncertima, vrhunski bend će učiniti pravu stvar, a Gibonni će u subotu 21. listopada u Areni Zagreb napraviti mirakul.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl potražite od četvrtka, 1.6. od 14 sati u: Aquarius Music Shopovima, te u sustavu Ticketshop.hr

STUDENTSKI POPUST: se ostvaruje u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13 u četvrtak 1.6. od 14 sati nadalje. Uz predočenje X-ice ostvarujete mogućnost kupnje do 2 ulaznice i to isključivo gotovinom.
Cijene iznose 100 kn (fan pit) i 100 kn (parter). Količina ulaznica, na ovom popustu, je ograničena!

Redovne cijene ulaznica su:

Fan Pit – 190 kn
Parter – 170 kn
Donje tribine – 210 kn
Gornje Tribine – 160 kn
VIP Backstage – 270 kn
Loža – 600 kn

Komentari

Komentari