‘Getanin u Lisinskom’: Hari Rončević priprema zabavu kakva se ne propušta

FOTO: Press

ŠTO? Koncert Harija Rončevića

KADA? 23. svibanj

GDJE? Lisinski

Njega jednostavno ne možete ne voljeti, jer osim što je ‘getanin’, on je i jedan od najistaknutijih i najpopularnijih splitskih kantautora. Neosporna ljubav zagrebačke publike i Harija Rončevića, koja traje već godinama, najopipljivija je na koncertu koji jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar, poklanja svojim obožavateljima u hramu glazbe, dvorani Vatroslava Lisinskog.

Takvu glazbenu večer, Hari vam ponovno zakazuje za utorak 23.05.2017. u 20 sati!

Riječ je o trećem koncertu Harija Rončevića u ovom prekrasnom ambijentu, a jedan od njegovih nastupa ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu “Kad zapiva Dalmacija”.

“Izuzetno se veselim predstojećem koncertu, jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili rasprodani koncerti, izuzetno emotivne atmosfere sa divnom publikom, te se nadam kako će se isto ponoviti i ovoga puta”, rekao je Hari.

Od svojih početaka 1994. godine i legendarnog ‘Getanina’, koncerti Harija Rončevića su posebne glazbene priče koje treba doživjeti. Bilo da nastupa uz podršku klapa ili pak gudačkog orkestra, kako je bilo protekli puta u Lisinskom, riječ je o glazbenim čarolijama.

Za predstojeći koncert, otkrio nam je Hari, pripremio je 25 skladbi.

“Prvi dio koncerta bit će protkan električnim izvedbama sa gudačkim kavrtetom, dok je drugi dio zamišljen kao akustična varijanta. Ovim trećim koncertom objedinili bi prva dva, koja su se dogodila u Lisinskom, na prvom su mi kao gosti bili gudači i bend, a drugi je bio akustični sa gudačima. Gosti su ovoga puta članovi klape Larus, koji će sa mnom otpjevati dosta pjesama. U drugom akustičnom djelu večeri, pridružiti će mi se i prijatelj na harmonici Vinko Didović, a koji je gostovao na drugom koncertu Kad zapiva Dalmacija”, rekao je.

Zbog svega navedenoga ne propustite čisti glazbeni užitak uz koncert Harija Rončevića, utorak 23.05.2017. u 20h, koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog.

Ulaznice po cijeni od 80 do 150kn, potražite na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online na lisinski.hr.


Komentari