Gdje u Zagrebu na osvježavajući pjenušac sa sladoledom na štapiću?

Instagram

Pjenušac sa sladoledom jedno je od najnovijih osvježavajućih alkoholnih pića koje smo imali priliku i probati.

Za sve ljubitelje pjenušavog vina i slatkog sorbeta stiže prava ljetna poslastica koja osvježava u trenutku. Ok, ima i nešto alkohola, ali ništa pretjerano. Osim ako ne pretjerate u uživanju. Ovo osvježavajuće alkoholno piće osmišljeno je kao čaša puna pjenušca u koju je umočen smrznuti sladoled poznatiji kao sorbet. Kombinacija koje se mogu isfurati ima bezbroj, a nakon što je svijet poludio za tim pićem, počeli su ga servirati i neki zagrebački gastro objekti. Za sada smo ovo piće pronašli na dva mjesta u gradu:

Otto & Frank u Tkalčićevoj 20 je visoko na ljestvici mjesta koje volimo birati za doručak, brunch, ručak ili večeru. Ugodno mjesto na kojem možete osim hrane uživati u čaši vina, koktelu ili novom piću. Prosecco su sljubili s domaćim sorbetom od jagode ili breskve. Odličan izbor za ljetne večeri i susret s prijateljicama nakon radnog dana. Samo, vodite računa koji je dan kako ne bi bili mamurni idući dan, ako si dozvolite “još samo jednu rundu”. 

ADSFGADGSDF

 

Mio Corazon – Tapas Bar Zagreb u Radićevoj 16 pored bogate ponude najšarenijih pića u gradu nudi i voćni sladoled na štapiću utopljen u čaši vina. Genijalno, ali nemojte sladoled jesti prije vremena, jer kako se on topi tako vino dobiva posve novi okus i pretvara se u osvježavajući koktel. Pa što je slađe od alkohola koji u sebi ima sladoled na štapiću? Na ovako visokim temperaturama nama na treba ništa više od toga.

 

Instagram
Instagram

 


Komentari