Gdje potražiti osvježenje na kraju dana? Dobro pivo, prekrasne terase i duboki hlad

TripAdvisor

Najbolje osvježenje na kraju ljetnog dana krigla je mrzle pive.

Za sve vas koji isto razmišljate popisali smo top lokacije na kojima možete uživati u dobrom pivu i ugodnoj, skrivenoj terasi.

Vespa (Ilica 8)

Zavirite u skriveno dvorište malog kafića s velikom dušom. Vespu je teško otkriti pa je zadržala pravi štih zagrebačkih ulica. Tamo se svi među znaju, nema kuruze nego samo pravi rock. U Vespi se osjećaš kao doma, a kaj je najbitnije – Zagreb se mijenja, no Vespa ostaje ista i stalno podsjeća na sve ono što nas veže za zagrebačke ulice; ljudi, mjuza i birtija u kojoj pivu nikad neće biti skupo! Uz sve navedeno, Vespa je smještena tik do ulaza u tunel Grič što garantira ugodne temperature dok je gradski asfalt užaren. Ako maštate o gutljaju omiljenog piva, debelom hladu i opuštenoj atmosferi, uputite se u Vespu.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

Melin (Kožarska 19)

O legendarnom Melinu u Tkalčićevoj ne treba puno pisati. Njihova terasa jedna je od najživljih tijekom ljetnih večeri, a pivo i Melin su vrhunski spoj. Jednostavno se opustite i uživajte u jedinstvenoj atmosferi ovog kultnog lokala.

Pivnica Medvedgrad (Ilica 49)

Među omiljenim odredištima Zagrepčana zbog ugodnog interijera i odlične ponude piva. Kažu kako je proces  proizvodnje piva pažljivo nadgledan, a nude i ukusnu hranu. Plus im je zasigurno i ogromna terasa koja pruža dobar hlad.

Screenshot/TripAdvesor
Screenshot/TripAdvisor

Bacchus (Trg kralja Tomislava 16)

Ovaj Jazz bar ima stvarno genijalnu terasu s mediteranskim ugođajem, skrivenu od pogleda i dovoljno hladnu da postane mjesto opuštanja i bijega od užarenih gradskih ulica. Šareni stolci i vrt prepun zelenila teleportirat će vas na obalu Jadrana.

TripAdvisor
TripAdvisor

 


Komentari