GALA KONCERT: Saša Matić u Lisinskom

Saša Matić/Facebook

ŠTO: Koncert Saše Matića

KADA: Subota, 21. svibnja 

GDJE: Koncertna dvorana “Vatroslav Lisinski”

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji, Saša Matić najavljuje veliki gala koncert u zagrebačkoj koncertnoj dvorani “Vatroslava Lisinskog”
Miljenik brojne publike za čije se glazbene nastupe redovito traži karta više, 21. svibnja na jedinstvenom će zagrebačkom koncertu zapjevati najljepše stihove iz svoje dugogodišnje glazbene karijere, ali i predstaviti svoj posljednji album “Zabranjena ljubav”

Saša Matić rođen je u Drvaru u Bosni i Hercegovini, a ljubav prema glazbi osjetio je jo kao mali dječak. Pohađao je glazbenu školu u Beogradu, te je već nakon kratkog vremena proglašen najboljim učenikom. Kroz godine je usavršavao svoj glas, a danas s ponosom nosi ime jednog od najpoznatijih glazbenika na ovim prostorima koji se munjevitom brzinom popeo na sam vrh ljestvice najomiljenijih regionalnih glazbenih zvijezda.

Njegov andjeoski glas osvojio je brojne ljubitelje dobre glazbe, a hitovi poput “Kralj izgubljenih stvari”, “Poklonite mi nju za rodjendan”, “Nadji novu ljubav”, “Ružmarin” i brojni drugi zavladali su plesnim podijima.

Nakon unaprijed rasporodane Kombank arene za nastup povodom Dana žena, te Sava centra, Saša Matić Zagrebu obećaje nezaboravan provod, stoga požurite po svoju ulaznicu za koncert godine.

Ulaznice za koncert Saše Matića mogu se kupiti od 01. ožujka na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u caffe baru BBS te u sustavu Ticketshop.hr

CIJENE ulaznica su 100, 120, 160 ili 200kn ovisno o pojedinoj kategoriji mjesta.

Komentari