‘FUCKUP NIGHTS ZAGREB’: Liječenje neuspjeha uz Studio Smijeha i ProPuh

Nakon iznimno uspješne prve noći neuspjeha, comedy club Studio Smijeha i ProPuh ponovno djeluju.

Studio Smijeha i ProPuh u Studiju organiziraju drugu noć neuspjeha 6. siječnja u 20:00 sati.

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Na drugom izdanju Fuckup nights Zagreb govorit će: Tamara Puhovski ispred ProPuha, Petra Bojić ispred WWFa, Danijela Čavlović vlasnica Studija Kairos B&B i Ivana Bare, bivša voditeljica Vladinog online tima, dok će voditeljsku palicu ponovo preuzeti Marina Orsag.


Spoj stand up komedije i konferencije neuspjeha pokazao se kao pun pogodak, tako da vas i ovaj put očekuje vrlo zabavna večer. Nakon prezentacija slijedi završna diskusija i neizostavno neformalno druženje.

Neuspjeh kao normalan korak

Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe upravo opravdane postignutim i skrivanjem neuspjeha, ostaju odlučni pokazati i drugi dio medalje. Pritom govore o neuspjesima kao normalnim koracima na profesionalnom putu, ali i pojavama koje zahtijevaju podršku te pružaju vrijedne uvide. Cilj je vidljivost i rehabilitacija neuspjeha.

Studio Smijeha je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu, a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha. Dođite, stoga, u što većem broju podržati ne(uspjeh).

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a svoje mjesto možete rezervirati na broju 095/5103 129 ili e-mailom na [email protected].

Komentari