Frenkie Kontra Indigo Live u Boogaloou! Promocija albuma ‘Egzil’

Svi ljubitelji vrhunskog hip-hopa i dosadašnjih uradaka ovog ekspolozivnog tria, došli su na svoje, jer ih 18.5. očekuje večer za pamćenje.

Uz live nastup i promociju novog albuma „Egzil“, dečkima se kao gost večeri pridružuje jedan jedini – Edo Maajka.

Frenkie, Kontra i Indigo nam nakon samo nešto više od godinu dana, koliko je prošlo od izdavanja njihovog zajedničkog prvijenca „Putanja“, donose novi album, koji po riječima momaka, testira granice balkanskog hip hopa, a možda i šire.

Snimljen u Japanu, u samo pet dana u Red Bullovom studiju, album nam donosi trinaest, ne sumnjamo, novih hitova!

Dok se Indigo izuzetno uspješno brine o produkcijskoj strani ove priče te da se svaka pjesma na melodijski ili tematski način nadoveže na prethodnu, Frenkie i Kontra pouzdano vladaju maštovitim stihovnim umijećem.

Svaki detalj njihovog projekta jedinstven je i ne podsjeća na ni jedan drugi u regiji, a objavljivanjem CD i LP-a, još jednom dokazuju da su vrijedni reputacije koja ih prati.

Ulaznice u prodaju kreću 26.05.2018 kroz Entrio sustav, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu te na dan koncerta na blagajni kluba Boogaloo. Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kn, na dan koncerta 80 kn na blagajni kluba Boogaloo.

Koncert počinje u 21h.

Za dodatne informacije obratite se na 098/411-695 ili na 092/3710-799.

„EGZIL“

Egzil je, kao i “Putanja”, također snimljen u Red Bull studiju, finalni miks potpisuje Ryu Kawashima, dok je za master odgovoran Mischa Janisch.

Izdanje je digitalno dostupno na servisima Deezer i Google Play: https://fmjam.lnk.to/Egzil


Komentari