(FOTO) Nikad zabavniji Cest is d Best:Ulični zabavljači zavladali gradskim ulicama

Nina Đurđević

Građani se prepustili smijehu i zabavi.

U četvrtak, 1. lipnja, u 21,00 sat, na Trgu Petra Preradovića otvoren je 21. međunarodni ulični festival Cest is d best, najstariji i najveći ulični festival, koji se održava u organizaciji Kraljeva ulice.

Međunarodni ulični festival Cest is d Best glasno je otvoren karnevalom koji je uspješno pokrenut prošle godine, a svi zainteresirani mogli su sudjelovati u šarenoj i glasnoj povorc od Cvjetnog trga preko Bogovićeve do Zrinjevca, a zatim na Europskom trgu.

Mnogobrojni glazbeni, likovni i scenski umjetnici te izlagači zauzeli su svoje lokacije i sjajnim izvedbama privukli tisuće posjtitelja na 21. Cest is d Best!  Program se održao na 7 lokacija i to od 10:00 do 22:00 sata. Nije ih omela ni kiša pa su nastavili pjevati i plesati u vlastitom aranžmanu – pod sunco – kišobranima!

Iz godine u godinu ovaj festival sve je bolji, pa možemo ustvrdi da je njegovo ovogodišnje izdanje možda i najzabavnije do sada. A da tako misle i građani, dokazuju svojim prisustvom i širokim osmijesima na prva dva dana Cest is d Besta.

Smijeha, šarenila, zabave i odličnih preformansa ne nedostaje, stoga je najbolje dozvoliti ovim zabavljačima da vladaju ulicama našeg grada. Detaljan program uličnog festivala možete pogledati OVDJE.


Komentari