(FOTO) Samo za istinske romantike: Upoznajte ovaj čarobni kutak u središtu Zagreba

Foto: Facebook / Le Grič

Park uz zgradu Državnog hidrometeorološkog zavoda na Gornjem gradu večeras postaje Le Grič.

Točnije, park Grič postat će mjesto odvijanja malog i intimnog događanja s romantičnim štihom, kako manifestaciju opisuju organizatori, a dočarat će ga uz svijetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela.

Foto: Facebook / Le Grič

Uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Le Grič organizira ekipa koja stoji iza poznate mobilne tržnice lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji i iza popularnog Malog piknika.

Foto: Facebook / Le Grič

“Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima pretvorit ćemo gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru.

Foto: Facebook / Le Grič

Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču”, kažu organizatori za Večernji list.

Foto: Facebook / Le Grič

Le Grič će “oživjeti” svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, a svaki će tjedan predstavljati i male hrvatske vinare. Večeras će se tako moći uživati u Iskrenim vinima Matković.

Foto: Facebook / Le Grič

Upoznajte Zagreb kakav još niste: Provedite vikend uz Purgericu i njene besplatne tematske ture


Komentari