FILMSKI FESTIVAL POSVEĆEN HRANI: Zvuči odlično! Od 11. do 20. rujna uživajte na Zrinjevcu

Buffettabledeco.com

Jesen u našoj metropoli zasigurno neće biti dosadna uz mnoštvo zanimljivih manifestacija i festivala…

Jedan od njih je i prvi zagrebački Coca-Cola FOOD FILM FESTIVAL. Pod tim imenom krije se atraktivna manifestacija u samom srcu grada. Ovaj događaj najavljen je kao gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana ima glavnu ulogu. Posjetiteljima želi pružiti nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom pripremanja hrane.

Food Film Festival Zagreb sastoji se od cjelodnevnih gastro prezentacija najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarnica, vinoteka, OPG-ova i svega ostalog povezanog s kulinarstvom, a točku na “i” svakako će pružiti večernje projekcije “foodie” filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta i to na otvorenoj pozornici parka Zrinjevac.

Uz zanimljivu klopu i cugu po povoljnim cijenama, ponudu gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na CCFFF-u će se održavati i kulinarske te vinske radionice gdje ćete moći probati specijalitete najpoznatijih domaćih chefova, kao i brojne zanimljive gastro promocije. Ulaz na festival je besplatan.

Uživati možete u periodu: 11.-20. rujna 2015.
Radno vrijeme kućica: 11h-23:30h
Projekcije filmova: 21h


Komentari