FANTASTIČNA PREDSTAVA ‘DAME BIRAJU’: Sigurno ćete ju pogledati više od jedanput

Facebook

ŠTO: Predstava “Dame biraju”

KADA: srijeda 20. i četvrtak 21. srpnja 2016. u 21 sat

GDJE: Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10

Predstava “Dame biraju“, koja je doživjela veliki uspjeh u cijeloj regiji gostuje u Zagrebu, 20 i 21.7.2016. godine na Ljetnnim noćima – Teatar EXIT u Muzej za umjetnost i obrt s početkom u 21:00h.

Gledalište predstave “Dame biraju” jedno je od mjesta u kojima je tijekom 2015. godine zasigurno bilo najviše smijeha. Beskrajno duhovita, zabavna i smiješna, nepredvidljiva i napeta predstava u kojoj ima mnogo muških razgovora, strahova, ljubavi, problema sa majkama i ženama su razlozi zbog kojih se njihova publika čak i po nekoliko puta vraća u gledalište.

Ono što posebno mami uzdahe svih dama i golica im maštu su posebno osmišljenje plesne točke, a vrhunac je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe!

Igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Damir Kustura

Režija: Admir Glamočak
Asistentica režije: Amra Mehić
Kostim i scena: Lejla Hodžić
Producent: Slaven Vidak
Grafički dizajn: Naida Begović
Ton i svjetlo: Irhad Hodžić i Rusmir Efendić
Garderoba: Nevzeta Musabegović

ALTTEATAR, u čijoj produkciji je nastala predstava, najavljuje igranja i u ostalim gradovima u Hrvatskoj, a informacije su dostupne na FB stranici Altteatar-a i web stranici www.altteatar.com


Komentari