ERASMUS STUDENT NETWORK ZAGREB: Interaktivne radionice i predavanja

wiki

Mov’in Europe Weekend mladima će ponuditi informacije iz prve ruke o mogućnostima, prednostima i nedostacima programa mobilnosti.

Ako ste oduvijek željeli jedan semestar provesti u inozemstvu te putovati, zabaviti se i upoznati mlade osobe iz različitih kultura, a niste uspjeli čuti iskustva i savjete o tome iz prve ruke, udruga Erasmus Student Network Zagreb nudi vam savršenu priliku.

Organiziraju dvodnevne interaktivne radionice i predavanja o različitim mogućnostima mobilnosti mladih u suradnji s udrugom Erasmus Student Network Split i organizacijom Syncro-Synergy Croatia te pod sponzorstvom Erasmus+ Student and Alumni Associationa.

MEekend – Mov’in Europe Weekend osmišljen je kao dvodnevni događaj koji će se održati 11. i 12. studenog 2016. godine u Zagrebu. Bogati program sudionicima će ponuditi brojne informacije o prilikama koje im se nude i načinima na koje ih se može iskoristiti te sve začiniti iskustvima studenata i mladih koji su sudjelovali u određenim oblicima mobilnosti. Također, bit će riječi i o prednostima i nedostacima programa mobilnosti, problemima prilikom prijava te o tome kako na što bolji način prezentirati sebe u životopisu i motivacijskom pismu.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i prijavite se na poveznici. Za više informacija, posjetite stranicu Facebook događaja.

Komentari

Komentari

loading...