ELEKTRONIKA U BOOGALOOU: Bit će i befora i aftera, a zvijezde su Stefano Noferini i Marko Nastić

press

Ove subote, 5. studenog, na novom izdanju Future Scope serijala u klubu Boogaloo kao glavni gosti nastupit će Stefano Noferini i Marko Nastić.

Za pultom kluba Boogaloo tako će im se pridružiti domaća podrška Mary i Sthekerson, a oni najizdržljiviji moći će poslušati Shi Pea i Matyu na afteru od 06-09 h u klubu Aquarius. Ulaznice po cijeni od 70 kuna možete kupiti u Entrio sustavu.

Stefano Noferini dolazi iz Italije i jedan je od omiljenih europskih party makera. Napravio je nezaboravne zabave širom Europe, na mjestima kao što su Love Parade u Berlinu gdje je oduševio preko 800 tisuća klabera, Space Ibiza, Ministry of Sound u Londonu, Space Miami, Pacha London, Mystic Garden u Amsterdamu i mnogim drugim.

Nakon što je 2010. njegova pjesma “Push N Pull”, koju je radio sa Silvijom Tosun, dospjela na 1. mjesto Billboard Dance Club Songs liste, Stefano je počeo nizati prestižne nagrade kao što su dvije Beatport-ove nagrade 2010. i 2011. za “Umjetnika godine“, IDMA nagrada za “Najbolju Minimal Techno traku” za “Goes On“ koju je radio s Umekom i druge.

Njegovoj veoma uspješnoj karijeri doprinosi i osnivanje etikete, Deeperfect za koju su umjetnici kao što su Umek, Stephan Bozdin, Nicole Moudaber, Mr. Bizz, Hollen, Wally Lopez, Mladen Tomic, Raul Mezcolanza, Groovebox i mnogi drugi izdali svoja izdanja. Uz Club Edition, Stefanovu radio emisiju koju emitira 110 radio stanica u 15 različitih država i uživa milijunske preglede na Soundcloudu, u suradnji s prestižnim DJ Mag-om organizirao je natjecanje posvećeno mladim DJ-evima i pored svega ovoga nastavio putovati i nastupati u najzanimljivijim klubovima u Europi.

Marko Nastić danas je jedan od neizostavnih aktera svjetske techno scene i jedna od najvećih DJ zvijezda s ovih prostora. Glavni je akter promocije techno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski DJ u
inozemstvu.

Nastupao je od Brazila do New Yorka s brojnim globalnim techno facama kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. Pridruživanjem timu Recycled Loops, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju „Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera počinje cvjetati.

Veliku ulogu u karijeri imao je i DJ Rush, kao i najjača europska booking kuća “Kne’ Deep“ koja je usmjerena na tvrđi techno i zahvaljujući kojoj je Nastić imao prilike nastupati sa svim velikanima techna i obići sve veće europske gradove. Što se autorskog rada tiče, Marko izdaje glazbu preko 10 godina, sam je pokrenuo tri etikete, Recon Warriors, Recon Light i Traffica.

Također, radio je i remikseve za Martina Harea za “Dark House Music”. O njemu su pisali poznati svjetski časopisi Mixmag, The Face, DJ i NME. Prisutan je i u radio eteru, kroz emisiju Music For Body and Soul na vodećoj srpskoj radio stanici B92.


Komentari