EKSPLOZIJA SWINGA U CENTRU: Plesna detonacija tempirana za nedjeljnu večer

Fitilj zaboravljenog plesa pripalit će preko stotinu plesača sa svih strana Europe.

Plesna detonacija 1930-ih godina tempirana je za nedjelju od 22:00 sata, u gradskoj kavani Johann Franck. Fitilj zaboravljenog plesa pripalit će preko stotinu plesača sa svih strana Europe uz glasnu pomoć četiriju DJ-a.

Gradska kavana središnja je postaja “Tramvaja zvanog Lindy” koji prolazi kroz Zagreb toga vikenda. Back To Swing Zagreb već pet godina vraća duh swing plesova u modu, a ovaj festival, koji se održava već četvrtu godinu zaredom, vrhunac je sezone.

Pleše se od 22:00, a atmosferu rasplamsava DJ BATTLE između naših DJ-jeva podijeljenih na ženski duo protiv muškog. A posebno za ovu priliku i to po uzoru na izvornu swing eru iz 30-ih godina svi gosti imat će priliku gledati uživo jednu od pravih vintage Burlesque dama Bonnie Fox, nositeljicu prvog mjesta na World Burlesque Games 2013!

Ples, ples, glazba i ples – fantastičan ples – to je ono što vam garantiramo da ćete vidjeti u nedjelju. Ako ste ikada vidjeli toliko rasplesanih ljudi i toliko pozitivne energije koliko će biti tu nedjeljnu večer, vraćamo novce!


Dođite i provjerite! Uz toliko rasplesanih parova, nasmijanih lica i uglađene, ali urnebesne glazbe, neće biti sigurni jeste li upali u vremeplov ili paralelni, rasplesani, veseli svemir.

>>>POČEO JE VINTAGE ZAGREB: Donosimo program ovog starinskog festivala u srcu grada (FOTO)

Komentari

loading...