EKSKLUZIVNO! SVJETSKA POP SENZACIJA potvrdila dolazak u Zagreb! (FOTO/VIDEO)

justinbieberconcert.wordpress.com

Fanovi ga mole već godinama da održi koncert u Hrvatskoj, a sada je napokon pristao.

Službeno doznajemo kako je kanadska i svjetska tinejdžerska pop seznacija, Justin Bieber, potvrdila svoj dolazak u Zagreb. Histerija koja se stvara proteklih dana oko nagađanja dolazi ili “zločesti dečko” u Zagreb pokazala se istinitom.

justinbieberconcert.wordpress.com
justinbieberconcert.wordpress.com

Bieber ima vojsku obožavatelja diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, a hrvatski Belieberi već godinama praktički mole Justina da održi koncert u Lijepoj našoj, a on im je sada, u ovo blagdansko doba, odlučio podariti najveći poklon – nezaboravni nastup u Zagrebu. Justin je vrlo popularan na društvenim mrežama gdje ga samo na Facebooku prati gotovo, vjerovali ili ne, 74 milijuna ljudi. Bieber se proslavio kao dječja zvijezda jer je počeo pjevati sa 12 godina i svojim raskošnim glasom oduševio svijet. No, posljednih godina pretvorio se u ne baš tako simpatičnog mladića pa pažnju više plijeni ekscesima nego svojom glazbom, ali kako su njegovi obožavatelji uglavnom njegovih godina, sve ispade mu uglavnom opraštaju.

Koncert će biti dio Justinove europske turneje “Pupose World Tour” koja će se održavati u 2016. godini, a koncert će se održati u zagrebačkoj Areni, a datum koncerta je 9. studenoga 2016. godine.

Press konferencija uživo
Press konferencija uživo

 


Komentari