Edukativni dvojezični mjuzikl s Mijom Negovetić u Lisinskom

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u Lisinskom i ostvarenog uspjeha u Americi mlada talentirana Mia Negovetić dolazi ponovo u Lisinski i to ovaj put u mjuziklu za sve generacije!

Subota, 17. ožujka, u 19:30h

Magic Musical (O. Dešić – D. Petrović) je dvojezični mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miu Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, djeca mogu naučiti mnoge riječi i fraze za najrazličitije situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u mjuzikl.
U ovom zabavnom glazbenom šou, u kojem se govori i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku, traže se skriveni objekti i tragovi čarobnoga štapića koji je negdje izgubio Čarobnjak (David Petrović). Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u traganju. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu pratimo i njezine misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi: Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali div ne vide mrave i Sestricu pa nastaju mnoge komične situacije.

U mjuziklu nastupaju i djeca članovi plesne grupe FLAME u plesnim koreografijama Martine Hrlić Rogić a uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.

Vjerujemo da je najbolji način učenja engleskog jezika igranje. Naravno i pjevanje!

Mjuzikl je nastao u produkciji Studija Maraton, koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla Sušak, Sušak i centra za učenje stranih jezika Linguae.

Ulaznice po cijeni 90,120 i 150kn potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr


Komentari