EDUCATIONUSA: Sajam obrazovanja u Americi stiže u Zagreb!

U utorak, 2. travnja 2019. od 16 do 19 sati održat će se šesti EducationUSA sajam visokog obrazovanja u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na sajmu će 15 američkih visokih učilišta predstaviti svoje studijske programe i stipendije. Sajam u Zagrebu organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s mrežom EducationUSA kao dio međunarodne obrazovne turneje američkih sveučilišta koja će posjetiti 9 gradova Jugoistočne Europe. Događanju će nazočiti i delegacija Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj. Više informacija dostupno je na internetskoj stranici www.iro.hr i Facebook stranici EducationUSA Croatia.

EducationUSA sajam visokog obrazovanja jedinstven je događaj u Hrvatskoj na kojem se učenici i studenti mogu informirati o studijskim programima i stipendijama za studij izravno od predstavnika američkih visokih učilišta. S preko 4.600 akreditiranih visokih učilišta te više od milijun međunarodnih studenata u akademskoj godini 2017./2018.,SAD i dalje predstavlja vodeću obrazovnu destinaciju* za međunarodne studente te se nalazi na visokom petom mjestu u svijetu po broju hrvatskih studenata koji studiraju u inozemstvu. Kvaliteta, raznolikost i veliki ugled visokih učilišta i studijskih programa prednosti su koje međunarodni studenti ističu za američki obrazovni sustav.*

Za vrijeme održavanja sajma, na info pultu Instituta za razvoj obrazovanja organizirat će se i kutak za standardizirane testove i besplatno obrazovno savjetovanje s informacijama o standardiziranim testovima kao što su TOEFL, GMAT, GRE, ACT i SAT koje je potrebno položiti za upis studija u SAD-u.

Ulaz na sajam je slobodan uz obaveznu registraciju. Registracija će biti moguća i pri ulasku na dan održavanja sajma, no za brži ulazak preporučujemo registraciju unaprijed, na sljedećoj poveznici:
https://goo.gl/forms/qQOeJ4dalPZOiz7y1.


Komentari