Drive-in kino ponovno u Zagrebu: Kod Kockice uskoro kreću besplatne projekcije filmova

DriveINkino Zagreb u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije vas i ove godine s odličnim filmovima i zabavnim programom očekuje na Kockici 28. i 29. travnja te 5. i 6. svibnja.

Po uzoru na američku tradiciju, donose dašak prošlosti i zaboravljeni način zabave u grad, nešto jedinstveno u regiji, prvo ovakvog kapaciteta. Radi se o inovativnom projektu koji spaja sve generacije i popularnu tradiciju gledanja filmova iz udobnosti automobila.

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ih posjetitelji mogu gledati iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu. Važno je napomenuti da je ulaz BESPLATAN, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina – parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Poligon se svakog dana otvara od 18.30 sati, dodatni sadržaji počinju u 19 sati, a projekcije filmova u 21 sat.

PRVI DAN: subota, 28. travnja- Baby Driver
Mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Upoznavanjem djevojke svojih snova, Baby odluči pobjeći od kriminala. Ipak,to nije tako lako jer se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Više o ostalim filmovima pratite na poveznici.

SVE projekcije su BESPLATNE! 


Komentari