DOVEDITE KLINCE U NAJVEĆU IGRAONICU NA ZATVORENOM: Očekuju ih 4 vesele radionice

WestGate Shopping City

ŠTO: Kreativne radionice za djecu

KADA: od četvrtka 2. lipnja do četvrtka 16. lipnja 2016.

GDJE: Kid’s World igraonica, WestGate Shopping City, Zaprešićka 2, Jablanovec

I u lipnju će u Kid’s Worldu biti zaigrano, veselo i kreativno: u najvećoj igraonici na zatvorenom očekuju vas čak 4 vesele radionice! Rezervirajte termine i pobrinite se da vaši klinci svoje vrijeme provedu kvalitetno: uz druženje, razvijanje kreativnosti te mnoštvo smijeha i zabave.

Prva na rasporedu radionica je kojom pozdravljamo sunčano ljeto! U četvrtak, 2.6. na radionici “Sladoledi i limunade” klinci će od 18 h do 20 h izrađivati ljetne suvenire: sladolede i limunade od kolaža.

Ubrzo nakon toga, u subotu 4.6. od 15 h do 20 h klinci će uživati u sjajnom društvu: u posjet igraonici dolazi veseli medvjedić Lino koji je pripremio super aktivnosti na kreativnoj radionici. Omiljeni Lino svojim će posjetom djecu razveseliti još jednom: 18.6. od 15 h do 20 h mališani će uživati u 5 sati kreativnosti, zabave i smijeha.

U četvrtak, 16.6. klince i klinceze očekuje još jedna lijepa radionica u znaku ljeta. Prije odlaska na more, mališani će vidjeti kako izgledaju najkreativnije morske skulpture, a zatim naučiti kako da i sami izrade vlastiti primjerak.


Komentari