Dosadno ti je? Dođi s ekipom na Star Wars pub kviz i pokaži da je sila s tobom

wikimedia

Misliš da je sila jaka s tobom? Sada to možeš i dokazati u borbi dobra i zla, na kraju svemira…

U Velikom Tolku održat će se ono što su svi fanovi ove svemirske sage dugo priželjkivali – božićni STAR WARS kviz! Ono što ti trebaš je prijaviti se kao ekipa od barem dva, a do maksimalno četiri člana (dakle, telefon u ruke i redom zovi svoje frendove i frendice s kojima si nedavno ima maraton ove legendarne svemirske sage).

Sudjelovanje je besplatno, a svakog sudionika očekuje gratis rakija od koje će vam se rapidno povećati broj midiklorijana ;)

Prijavu pošaljite putem maila na adresu: [email protected] ili [email protected]
najkasnije do ponoći u srijedu 20.12.2017.

U prijavi napišite ime vaše ekipe, te imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Po isteku prijava, ekipa iz Tolka će Vas kontaktirat te oboružat sa svim potrebnim informacijama i konačnom potvrdom Vaše prijave.

Imaš dovoljno vremena da usavršiš svoje Jedi ili Sith sposobnosti i postaneš kralj SF-ičnog pub kviza.

Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će nagradu, a pripremaju i pokoju “utješnu” nagradu za još pokojeg sretnog sudionika kviza.

Sponzori bogatog nagradnog fonda su: Inverzija Webshop, Scørpiøn Art, Veliki Tolk, Zmajska Pivovara, Tolkien’s House, a u sklopu kviza bit će održana i nagradna igra čiji su sponzori ujedno i sudionici Božićnog sajma koji ćete moći posjetiti u Velikom Tolku od 16.prosinca.

Vidimo se! I…neka sila bude s vama!


Komentari