Đorđe Balašević odbrojava zadnje dane do koncerta u zagrebačkoj Areni!

Foto: Danijel Bartolic / CROPIX

Zimski koncerti Đorđa Balaševića u Hrvatskoj najavljeni su prije nekoliko mjeseci, prvi u Osijeku 20. prosinca, a zatim slijedi veliki tradicionalni zagrebački koncert, u Areni, u četvrtak 26. prosinca.

Po najavi zagrebačkog koncerta, u svega par dana planulo je pola dvorane, čime je iznova potvrđena posebna veza između Balaševića i njegove mnogobrojne vjerne publike.
U međuvremenu su pripreme koncerta omele zdravstvene komplikacije Balaševića, no kako sam potvrđuje, pripreme za koncerte idu dalje po planu.

Tako je Balašević upravo na svom Facebook profilu pozdravio Osiječane i potvrdio koncert u Osijeku: Dragi Osiječani, vidimo se na koncertu 20.12.2019… Osijek je moj Lega grad, i bogu hvala da je prvi po redu. Ako ne uspijem da održim koncert u Osijeku, nigdje neću…
Samo šest dana nakon Osijeka na redu je veliki koncert u zagrebačkoj Areni – 26.12.2019.
Kako je bilo mnogo upita – iz organizacije zagrebačkog koncerta također stiže potvrda da koncert ide po planu.

S obzirom na veliki interes, preporučujemo onima koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, da požure.

Ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa, te online na www.ticketshop.hr.

Cijene ulaznica su sljedeće:
Donje Tribine – 220 kn
Gornje Tribine – 180 kn
Parter – 150 kn
Lože – 800 kn

Važne informacije: ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.

U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.

Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te ime i prezime osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail [email protected]


Komentari