Donosimo tjedni pregled događanja u Vinylu

FOTO: Facebook/ Vinyl

ŠTO? Tjedni program

KADA? Od 29. svibnja do 4. lipnja

GDJE? Vinyl

PONEDJELJAK 29.5.

Gospodari uspomena – prodajna izložba ploča

Od 18 do 22 sata možete pronaći ploče za koje niste znali ni da ih tražite.

UTORAK 30.5.

Živa voda: Best of

Ovaj mjesec je posljednja Živa Voda u predljetnoj sezoni, te će se ponavljati sve što su istraživali ove godine (John Zorn – Cobra, Beatles Song Book, Afričke i Bugarske melodije i ritmove, Free improvizaciju) i završiti sa otvorenim jam session-om.

Ulaz je 20 kuna.

SRIJEDA 31.5.

Queen of Sabe / Zvonimir Varga

Kao uvod u “dugo toplo ljeto”, zagrebačka kantautorica Queen of Sabe i zagrebački kantautor Zvonimir Varga održati će 31. svibnja intiman koncert u Vinylu.

Ulaz je 20 kuna.

ČETVRTAK 1.6.

ČudNoReĐe / Spleen G / S kim ja radim

VINYL Vas poziva na proslavu 7. rođendana benda ČudNoReĐe u sklopu koje će se održati koncertna promocija njihovog 2. albuma! Gosti podrške: Spleen G, S kim ja radim.

Ulaz je 20 kuna.

PETAK 2.6.

Moskau

Moskau je glazbeni i umjetnički kolektiv nestalnog sastava koji čine glazbenici, umjetnici i performeri iz brojnih bendova i projekata s naše scene.

Broj ulaznica je ograničen i one stoje 30 kuna.

Soul Contact by DJ Kutmasta Mirko

Marko Rajčević, poznatiji pod imenom Kutmasta Mirko, bavi se DJ-ingom već 15 godina. Isprofilirao se svojim funk selekcijama koje su rijetko koga ostavile ravnodušnim.Kao osnivač funk emisije Stank (Radio Student, Zagreb), Mirko je gostovao u svim većim klubovima u Zagrebu.Mirkova selekcija je mješavina jazza, soula i funka, koja vas vodi kroz priču punu nostalgije, ali i ritma koji uvijek vraća osmijeh na lice.

Početak je u 22 sata.

SUBOTA 3.6.

Love Too Groove by DJ Tabu

Ovaj party počinje u 22 sata  ulaz je slobodan.

Komentari