DOGAĐAJ KOJI NE ŽELITE PROPUSTITI! Fantastični Lucky Chops u klubu Boogaloo (VIDEO)

Pojavili su se na sceni 2015. godine zahvaljujući društvenim mrežama i milijunima ljudima koji su postali instant obožavatelji

Uvjereni da pozitivna glazba može promijeniti svijet, Lucky Chops su u misiji kojom žele vratiti život u glazbenu industriju te svojom neiscrpnom energijom inspirirati druge.

U sklopu svoje europske turneje, održat će nastup u klubu Boogaloo u Zagrebu, 6. veljače 2017.

lucky-chops-a6cae23b164f34792d499ad3070a448d_view_article_new


Grupa od 6 talentiranih glazbenika

Pojavili su se na sceni 2015. godine zahvaljujući društvenim mrežama i milijunima ljudima koji su postali instant obožavatelji.

Ova grupa od 6 talentiranih glazbenika stvara jedinstvene zvukove i energiju koja je jednostavno očaravajuća i viralno osvaja svijet. Godinama su istraživali različite glazbene smjerove i stilove, a onda shvatili da imaju nešto posebno što moraju pokazati ljudima.

Premijeru su imali u podzemnoj željeznici u kojoj su jedinstvenim nastupom zaludili sve prolaznike. Svojim postojanjem su redefinirali što znači limena glazba, a bila je dovoljna samo jedna snimka objavljena na Youtubu. Sve ostalo je povijest.

Glavna atrakcija na glazbenim festivalima

Obožavatelji širom svijeta prepoznali su predanost i uloženi veliki trud svakog člana benda. Zahvaljujući njima Lucky Chops su postali jedna od glavnih atrakcija na brojnim međunarodnim festivalima glazbe te su njihovi nastupi redovito rasprodani.

Za sve ljubitelje dobre glazbe i odličnog provoda, na zagrebačkom koncertu će izvesti neke od najvećih svjetskih hitova kao što su; Hello, Stand by me, Funky town, I feel good, Eye of the tiger, Bad romance.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]ULAZNICE kreću u prodaju 16.9. i moći će se nabaviti u Eventim sustavu i online putem web stranice Eventima.

Prvih sto kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 110,00 kn, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji bit će 130,00 kn i 140,00 kn na dan koncerta.

Požurite kako biste i vi nabavili svoju ulaznicu povoljnije![/box]

Komentari