DOGAĐAJ GODINE ZA HRVATSKE GEJMERE: Hearthstone Championship Tour dolazi u Zagreb

Wikimedia

Tavern Heroes turnir uvod je na Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu gdje se najbolji igrači svijeta bore za ukupni nagradni fond od milijun dolara.

Hearthstone Championship Tour event je trodnevna proslava Hearthstonea koja spaja službeni natjecateljski program Blizzardovog svjetskog prvenstva u Hearthstoneu i drugih popratnih aktivnosti.

Natjecateljski program

Tavern Heroes turnir je jedan od prvih koraka prema Svjetskom prvenstvu u Hearthstoneu gdje se najbolji igrači svijeta bore za ukupni nagradni fond od 1 milijun dolara.

Zagrebački Tavern Heroes počinje 12. kolovoza u Pivnici Budweiser (Heinzlova ulica 17, Zagreb). Pravo sudjelovanja imaju svi igrači iz Adria regije koji su se kvalificirali za Tavern Heroes turnir putem Tavern Heroes Open Qualifiera. Sudionici će se suočiti s protivnicima koji su se kvalificirali diljem Europe. Najboljih 32 igrača iz ovog turnira biti će proglašeno herojem taverne i predstavljat će Adria regiju u Summer Preliminaries koji počinje sljedeći dan.

Summer Preliminaries je pozivni turnir otvoren za najboljih 128 igrača koji su osvojili bodove za vrijeme trajanja proljetne sezone kao i za 32 heroja taverne iz Tavern Heroes turnira u petak. Zagrebački Summer Preliminaries počinje 13.8. te će se igrači natjecati protiv igrača koji su se kvalificirali u drugim dijelovima Europe. Najboljih 8 igrača iz ovog turnira osvojiti će prolaz u HCT Summer Championship natjecanje koje ima ukupni nagradni fond od 100,000 dolara.

Ponuda za posjetitelje

Glavna dodatna aktivnost jesu čak četiri zasebna HCL Fireside Gathering turnira za sve zainteresirane posjetitelje gdje dva najbolja igrača iz svakog turnira prolaze u završni turnir gdje će se boriti za vrijedne nagrade.

Od ostalih aktivnosti tu će biti mini-turniri kao što su Wild Tournament, The Best Brawler ili Pain Tournament.

Nagrade

Svi posjetitelji imaju priliku osvojiti nevjerojatno rijedak Power Core Card back koji se može dobiti isključivo na ovakvim eventima. I ono što je najbolje – potrebno je samo doći na event i sudjelovati u jednoj od dodatnih aktivnosti!

Cijeli event je u obliku “Bring Your Own Device” – svi igrači moraju donijeti svoj mobitel, tablet ili laptop na kojemu će se natjecati. Za određene mečeve u natjecateljskom dijelu bit će pripremljeno i računalo zbog potreba live streama. Koji god uređaj donesete sa sobom mora biti u stanju pokrenuti Hearthstone, piše na službenoj stranici eventa.


Komentari